1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hemmelige kendte lækre mand

Hemmelige kendte lækre mand

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Denne gang har jeg virkelig brug for hjælp tøser!
-Og der duer hverken forældre,veninder el venner el nogen anden ik!!
Hmm,hvor ska jeg starte...?
Jeg skriver (lidt) med ham her (den kendte lækre fyr),og jeg fuldstændig fortabt i ham,håbløst forelsket el "crazy in love".
Kan ikke lade være med at kalde ham snuske,snut,smukke og en masse andre kærlige navne,og jeg tør slet ikke tænke på mine vilde fantasier om/med ham,har skrevet nogle af dem til ham,men det som om der ik rigtig kommer en særlig stor interesse tilbage,el begejstring,og jeg har på fornemmelsen han er ved at indvoldvere sig med en anden pige...
Jeg har fået enorme følelser for ham og savner ham (ved godt,det kan man ik,når man ik kender personen)
Hva ska jeg dog gøre?
Please (igen) HELP ME!!!
På forhånd tak
P.S Bare spørg om næsten alt (undtagen selvf hvem det er...hehe)

majromilly

majromilly

43 indlæg
  • Skrevet

Hej
Jeg tror det bedste du kan gøre er at finde ud af hvilket menneske der er bag facaden af at være kendt/lækker, og lære ham at kende som den person han er. Er selv gode venner med en kendt, og ved at den overfladiske interesse der kommer med at være kendt fra rigtig mange piger godt kan blive temmelig uinteressant i længden, så for at fange hans interesse skal du prøve at glemme at han er kendt, og måske skrue ned for forelskelsen og lære ham rigtigt at kende først. måske er hans personlighed slet ikke noget for dig, og hvis den er og du stadig er vild med ham når du har fundet ud af hvordan han er så har du langt større chancer..

ps. hvem er det ??