1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hemmelige 'venner med fordel' HJÆLP

Hemmelige 'venner med fordel' HJÆLP

kitmuzz

kitmuzz

12 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej W Jeg har (lidt hemmeligt) været skrevet og været hjemme hos en af mine veninders bror. Vi snakker godt sammen, hygger os og han er bestemt sød. Igår snakket vi så sammen, i forhold til hvad det her betyder og medfører. Han indrømmede at han var fysisk tiltrukket af mig, men han kunne ikke give mig alt det romantiske, og hvis vi valgte at gå videre til det seksuelle ville det være hemmeligt. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal tolke at det her, og hvordan jeg er afklaret med situationen. Jeg forstår godt, hvorfor vi skal holde det hemmeligt, men synes det gør det svært, samtidig ved jeg ikke hvordan jeg har det med at der ikke er noget romatik indblandet. Nogle gode råd, eller erfaringer med ligende situationer ?
Nuser

Nuser

13 indlæg
  • Skrevet
En ting du hvertfald skal være opmærksom på, er om du har følelser for ham eller om du tror du vil få det. Han har gjort det klart, at det bare bliver sex, og dermed ikke noget romantisk forhold. Du skal passe på dig selv, og virkelig gøre op med dig selv, om du kan nøjes med sex også. Hvis du springer ud i det med ham, så skal du have dig selv med i det, dvs. begynder du at få følelser for ham, skal du tænke dig rigtig godt om, det er noget af det værste, når man pludselig opdager man har følelser for en, men hvor det ikke er gengældt, og noget så svært at komme ud af pga. følelserne.
kitmuzz

kitmuzz

12 indlæg
  • Skrevet
Jeg er klart over, at det blot vil være venner med fordele. Jeg ser ikke (lige nu) at der ligger et romantisk forhold i det. Jeg har dog svært med vores indvikledet bekendtskab. 😬

Mest populære tråde