1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hjælp?

Hjælp?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg har haft en kæreste i snart et år, og vi har det rigtigt dejligt sammen. I starten var det hele meget forvirrende, og jeg var meget lidt sammen med en anden (kyssede længe, men uden tunge et par gange) de første uger efter jeg havde været sammen med min nuværende kæreste første gang - men min kæreste og jeg var på dette tidspunkt ikke kærester, og havde bare været sammen nogle gange. Han ved godt nu, at jeg havde været lidt sammne med ham, og har accepteret det, fordi vi overhovedet ikke havde snakket om, hvordan det skulle være mellem os, og han selv var så forvirret. Jeg kan se, at jeg for sjovt de følgende uger, har skrevet nys og sådan noget til ham flirten, som samtidig var en gammel god ven, på mails, men ved også, at jeg havde sagt til ham, at jeg ville være sammen med min nuværende kæreste. er det noget, som jeg skal sige til min kæreste efter så lang tid, at jeg har opdaget det? For havde sådan set glemt det ..

lovelyP

lovelyP

26 indlæg
  • Skrevet

Hejsa!

Efter min mening behoever du ikke forklare nys og saa videre overfor din kaereste. I var ikke sammen paa det tidspunkt, og du skrev til en ven.
Det lyder nu som om, du selv har det lidt daarligt med det - skal du ikke have!

Nanna

Nanna

60 indlæg
  • Skrevet

Jeg er enig med LovelyP. Det er jo sket mens i ikke rigtig var sammen. Hvis du fortæller ham det, risikerer du at såre ham (selvom der ikke rigtig er grund til det), og du har selv glemt det så længe, så det betyder tydeligvis ikke noget for dig, så hvad er så formålet med at fortælle det?

Mest populære tråde