1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. HJÆLP: Har min kæreste seksuelt krænket mig?

HJÆLP: Har min kæreste seksuelt krænket mig?

unicornfre

unicornfre

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
...
Sveske

Sveske

1 indlæg
  • Skrevet
Hej😃 Jeg troede nærmest kun, at det var mig, der været udsat for det.. Jeg har levet i sådan et forhold i en del år nu. Jeg er altid nervøs, når jeg skal i seng. Han er mega sød, omsorgsfuld og forstående. Hvis han kunne hentede Han månen ned til mig. Men alt ændre sig om natten.. Jeg er mange gange vågnet i en tåge af noget medicin han har givet mig og opdaget at jeg var blevet bundet, filmet, voldtaget osv..
unicornfre

unicornfre

1 indlæg
Hold da op, det er jeg ked af, du bliver udsat for... Lyder rigtig voldsomt! Det er bestemt ikke okay!
Kvinde18

Kvinde18

28 indlæg
  • Skrevet
Man ved bedst selv hvornår man er blevet krænket. Hvis noget går over ens grænser, så bliver man krænket. Jeg har også prøvet det, og jeg sagde til min kæreste at jeg ikke var vild med det. Han sagde også at jeg var startet i søvne, og at han ikke vidste jeg sov, men jeg sagde til en anden gang skulle han tjekke om jeg var vågen først. Det er så aldrig sket igen. Tror heller ikke hans mening var at krænke mig. Det er som sagt ikke sket igen. Du skal bare sige at det gjorde dig ked og utryg, og du ikke vil at han starter imens du sover. Og til "sveske" : Dét ville jeg ikke synes er ok!!! Pas på jer selv og jeres kroppe piger, det er jer der bestemmer, og det er ok at sige fra
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

71 indlæg
  • Skrevet
Nu sætter jeg godt nok mere pris på at min kæreste er klar på lidt af det frække hvis jeg vækker hende ved at pille om natten.
unicornfre

unicornfre

1 indlæg
Deleted