1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hjælp, jeg har aldrig fået en orgasme

Hjælp, jeg har aldrig fået en orgasme

Nakeen

Nakeen

2 indlæg
  • Skrevet
Hej, Jeg har det problem at jeg som 19-årig, aldrig har fået en orgasme. Jeg har prøvet flere gange at onanere, kun ved hjælp af fingre, men jeg synes det er mere ubehageligt end behageligt. Det kilder på en dårlig måde. Jeg opgav derfor at prøve, da det var for ubehageligt. Jeg har derfor søgt og gt for at finde den rette vibrator, og fik også købt en. Alle anmeldelserne sagde at det var et mirakel med netop den vibrator og jeg fik den derfor afprøvet. Jeg havde måske alt for høje forventninger til min nye ven, for igen skete der ingenting. Det var dog meget mere behageligt og kun en smule for kildende på den forkerte måde. Mit problem er bare at jeg denne gang skulle tisse helt vildt, samtidigt med at jeg har låst flere tråde, hvor folk anbefaler andre kvinder og piger til at lægge vibratoreren væk, da det kan give problemer med orgasmer senere sammen med kærester(som jeg er uden). Jeg var ingen problemer med at blive tændt og få lyst til at onanere, men gør det aldrig da det er ubehageligt for mig. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre, da jeg pga. problemerne er blevet en smule skræmt ved sex, da jeg er bange for at vedkommende prøver forgæves, når jeg ved der ingenting sker :(
anothergirl

anothergirl

785 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg havde det faktisk lidt ligesom dig - før en fyr gav mig min første orgasme. Det handler om at lære at røre sig selv, så det er dejligt. Jeg rører fx ikke lige på, men så der er hud imellem. Kender godt selv til "tisse-følelsen". Det handler om at prøve sig frem. En fyr viste så bare mig vejen! Jeg var selv 21, da jeg fik min første orgasme. Siden da har jeg onaneret! :)
Ppspjuske

Ppspjuske

3 indlæg
  • Skrevet
Hej, jeg var 24 da jeg fik min første orgasme, med min nye kæreste, og han viste mig vejen 😍. Jeg får selv den der tissefølelse lige inden orgasmen rammer, så synes du skal give det forsøget igen. Ps jeg havde inden denne nye kæreste været i fast forhold i 7 år uden at nærme mig en orgasme!! Nogle har let ved orgasme, andre svært .. Gode ting er værd at vente på! 😉 Pøj pøj med det!