1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hjælp til at ride kæresten

Hjælp til at ride kæresten

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
CNG

CNG

1 indlæg
  • Skrevet

Hej du

Jeg ved ikke om det kan være nogen hjælp overhovedet, men jeg har også haft svært ved lige netop dette. Det sku aldrig nemt, tror jeg.. Men det giver jo en masse selvtillid når man kan 'the movies' Og derfor vil jeg da glædeligt give dig nogen tip, nu hvor jeg har lært lidt... så jeg håber du vil kunne benytte dig af det.

For det første er det vigtigt med en fyr som man stoler på, fordi så ved man også han er tålmodig. VIGTIGT VIGTIGT.
- Jeg sidder altid med knæene i madrassen, så læner jeg mig forover med brystet, så bevæger jeg hofterne frem og tilbage. Sådan så du kan fornemme hans lem, er lige på nippet til at ryge ud af dig, også helt i bund. Det er allerbedst for ham, når det kun er dit underliv der bevæger sig, altså således at du sidder helt stiv og kun bevæger hofterne ..
Det meget svært at forklare Men håber du kan forstå lidt af det.
- Jeg ved det virker, fordi min kæreste har meget svært ved at komme uden han selv styre tempoet, men når jeg gør dette så lykkedes det, med kæmpe succes.

Jeg håber du kan bruge det til noget..

lovemuffin

lovemuffin

27 indlæg
  • Skrevet

Hej skorpion...
Jeg har endnu heller ikke fundet fidusen med at ride kæresten. Men jeg har fundet ud af at det er lidt nemmere, hvis han sidder op. Så kan jeg også bruge hans skuldre til at tage fra med og hive mig op og ned. Så arrangere nogle puder, eller dynen i den ene ende af sengen, så han sidder behageligt, og så er det bare i gnagHåber det måske kan hjælpe...

Nyx

Nyx

19 indlæg
  • Skrevet

Med min tidligere kæreste fungerede den stilling overhovedet ikke, det var bare som om rytmen slet ikke var der, men med min nye kæreste duer det bare. måske er det fordi han, ligesom, holder mig på hofterne, og "styrer" mig?

Jeg plejer at sidde på knæ, eller sådan, halvt ligge, det virker fint, hvis jeg derimod skal sidde på ham, på en stol, eller som Lovemuffin beskriver, at han sidder op, så går det helt galt

shellebelle

shellebelle

7 indlæg
  • Skrevet

Gå ind på "sex og mænd" oppe i menuen (altså ikke her i debatten). Der er en artikel om hvordan man rider sin kæreste (:

frk.mig

frk.mig

17 indlæg
  • Skrevet

Jeg kan kun sige at man skal stole på fyren. En ting der gælder for mig er størrelsen på fyrens penis. Er den for stor gør det ondt, er den tilpads er det super, så det kan også spille ind.
Men kænene i sengen og så glid ned over fyren. Jeg kører så med klitoris ned mod fyren, på den måde mærker jeg også selv noget. Så kører jeg fra langsomt til hurtigere tempo og så helt ud og i bund med hofterne frem og tilbage. Ikke side til side.
Det virker for mig.