1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hjælp Til Sengen

Hjælp Til Sengen

Sophiiie

Sophiiie

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej Alle.

Jeg har lige fået en kæreste, jeg er super glad for og vi har haft sex et par gange.. men men….

Jeg vil høre om der ikke er nogle der vil give mig nogle råd jeg kan bruge i sengen – lige fra start til slut hvis i forstår

Det går fint nok når vi har sex, men kommer bare hurtigt til at føle det lidt pinligt og kikset da jeg ikke er skide erfarende på dette område..

Skal lige siges jeg er 19 år, almindelig tynd af bygning og pæn. Men har kun været sammen med én, og det var kun en enkelt gang for et halv år tiden siden..

så ville blive rigtig glad hvis nogle ville give mig nogle råd / tricks (GERNE DETALJERET) så jeg også har en chance for at tilfredsstille min kæreste og måske ikke føler mig på så bar bund..

På forhånd tak for hjælpen!!!!!!!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Jeg havde heller aldrig været sammen med nogen seksuelt, da jeg fandt sammen med min kæreste for nogle år siden. Og i starten så er det pinligt og kikset osv., fordi man ikke lige ved, hvad man skal gøre og hvornår.

Mit bedste råd er: Prøv dig frem! Og gør det, du har lyst til.
Lige nu er dit forhold ret nyt, så det kan nok være lidt svært at snakke om, hvad den anden kan lide i sengen osv. (sådan er det vist for de fleste, i hvert fald for mig!), men efterhånden som du lærer ham bedre at kende, så er det som om, at det hele glider let bedre. Men hvis du kan snakke om alvorlige ting og sådan med ham, så sig at du måske er lidt usikker og sådan, fordi du ikke har erfaring.

Jeg vil ikke give dig et bestemt råd til stillinger og hvad mænd kan lide osv., for sandheden er, at det er SÅ forskelligt! Prøv dig i stedet frem. Spørg ham hvis du tør eller prøv at ligge mærke til hvornår du kan mærke, at han nyder det.

Tulle

Tulle

92 indlæg
  • Skrevet

Mit råd er et langt forspil. Jo længere i kysser og kæler, des mere tændte bliver i og så glider det hele meget nemmere. Tror det er svært at fortælle dig lige præcis hvad du kan gøre ved ham... Du skal gøre de ting du føler dig tryg ved. Bare ta det stille og roligt

katinka

katinka

8 indlæg
  • Skrevet

prøv missionær stillingen med dine ben oppe på hans skuldre - det er rigtig godt!

Brunetten1986

Brunetten1986

0 indlæg
  • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Har du overhovedet fortalt fyren, hvor nyt det er for dig? Det tror jeg kunne hjælpe dig - når du indrømmer din usikkerhed over for ham, vil han automatisk tage lidt mere ansvar i sengen. Og så bare go with the flow...