1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hjælp til sex fantasier...

Hjælp til sex fantasier...

Bassemand

Bassemand

1 indlæg
  • Skrevet
Hej med jer. Har en masse fantasier jeg gerne vil have levet ud af kroppen. Men hvad gør jeg, når konen kun vil missionæren og intet som helst andet...?
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Så må du vel tale med hende om dine fantasier, og være meget konkret omkring, hvad det er du godt kunne tænke dig, og komme med nogle eksempler, eller bare spørge om hun ikke ville prøve noget lidt andet, og så bygge ovenpå derfra. Men hvis hun er fast besluttet på, at hun ikke vil andet end missionæren, kan du intet gøre ved det.
kolding_girl

kolding_girl

99 indlæg
  • Skrevet
Det bedste vil være at snakke med din kæreste om dine fantasier. Hvis det er svært for jer at komme igang, så kender jeg flere af mine veninder som har været rigtig glad for det erotiske par spil erotik4real: https://www.sinful.dk/erotic-4-real-braetspil-paa-dansk?gclid=CP7fq5vw_tICFcGdGwoddVUHbg Spillet indeholder kort inden for kategorierne ”lyst”, ”moral”, og ”følelser”. F.eks. kan der stå: Moral: ”Tror du, der er ting, som din partner ville fortie dig, for at skåne dig?” Følelser: ”Har din partner meget selvtillid? Er du med til at styrke din partners selvtillid?” Lyst: ”Hvad tror du, din partner bedst kan lide, når I har sex?” Tænker det kan være en rigtig god måde at komme igang med at snakke om fantasier.
Mr Grey

Mr Grey

2 indlæg

Super godt råd... :-)

Der kan der åbnes op for begge.... ;-)

Mest populære tråde