1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hjælp til sexlivet!

Hjælp til sexlivet!

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Mettemusen

Mettemusen

344 indlæg
  • Skrevet

Hmm, mit bedste bud, er at I ikke slapper nok af? Måske er han nervøs for (igen) at miste rejsningen sammen med dig, eller at han ikke gør det godt nok, hvis han nu ikke mister rejsningen (at han f.eks. kommer for hurtigt), og måske har hele problemet med hans rejsning også gjort dig mere anspændt?

Hvis I ikke allerede har gjort det, så tag en snak om hvad I forventer jer af sex, og af jeres første gang sammen. Måske går han og tror at han skal vare flere timer første gang? Så kunne det jo betrygge ham, hvis han hørte dig sige at du f.eks. ville være tilfreds med 10 minutter, men at 2 heller ikke ville være et problem, da det jo næppe ville blive sidste gang I havde sex. Og så kunne I måske have sex hvor I begge lå på siden... Altså ikke noget med at du skal sætte dig op på ham, eller han skal lægge sig ovenpå dig, men hvor I ligger på siden, enten i ske eller med ansigter mod hinanden, og kæler, og hvor I ligger så tæt at hans p** faktisk hele tiden er meget tæt på dig. Idéen er at der ikke skal være et "så-nu-skal-den-op"-moment, men at det bare "sker". Forhåbentlig.

Og det med at du er så stram, tror jeg bliver bedre når I ikke har den her "udfordring" med rejsningen, og så kunne en god glidecreme måske også hjælpe.

Held og lykke

anonym2

anonym2

2091 indlæg
  • Skrevet

Det lyder lidt som om de problemer din kæreste har med at holde en rejsning er blevet en selvopfyldende profeti. Han tænker så meget på det imens i kæler, at det stopper for at han kan få/holde en rejsning. Jeg tror ikke at der er noget galt med ham. Han er bare så nervøs for at det ikke kan lade sig gøre.
Det at han bliver sur på sig selv gør kun problemet værre...
Noget i kunne prøve i et stykke tid er bare at kæle og kysse uden at det handler om sex. For dit vedkommende vil det sige at du rører ved ham uden at røre ved hans pik. Vis at du synes at hele hans krop er dejlig og få ham til at slappe af.
Min kæreste og jeg havde det samme problem i starten, og det hjalp da vi fjernede fokus fra sex.
Tror faktisk at det er af samme grund at du er blevet mere stram/at det gør ondt. Prøv at nyde nærheden, så skal det andet nok komme.

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
  • Skrevet
Deleted