1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Hvad skal du lave på Valentinsdag?

Hvad skal du lave på Valentinsdag?

Signe

Signe

175 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Skal du overhovedet lave noget specielt? Og hvad synes du om denne hersens valentin-tradition?

Mvh
Signe
*Der er single og derfor bare skal drikke latte med sine single-veninder - desuden synes jeg at valentinsdag er et amerikansk mode-fænomen på linje med Halloween - hvad blev der af at hygge om hinanden på alle tidspunkter af året?

LilMaja

LilMaja

1 indlæg
 • Skrevet

Signe sagde:

Skal du overhovedet lave noget specielt? Og hvad synes du om denne hersens valentin-tradition?

Mvh
Signe
*Der er single og derfor bare skal drikke latte med sine single-veninder - desuden synes jeg at valentinsdag er et amerikansk mode-fænomen på linje med Halloween - hvad blev der af at hygge om hinanden på alle tidspunkter
af året?

Valentines day er helt sikkert lavet for blomsterdamen og chokolademanden kan få lidt ekstra penge i kassen den her måned.
Mig og min kæreste går ikke op i det, for vi er enige om at det er noget værre fis. Så vi skal bare hygge os ligesom alle andre dage

*KAT*

*KAT*

16 indlæg
 • Skrevet

Jeg skal noget så spændende som at vaske tøj...

Kan ikke rigtig se hvad der er specielt ved d. 14. febuar, for mig er d. 19. april lige så speciel...

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Nu har jeg tilfældigvis en nær veninde, som har fødselsdag den 19 april, men I get the point. Skal heller ikke lave noget specielt. Højest sansynligt have dårligere samvittighed end i dag over de lektier jeg ikke har fået lavet... Synes måske i virkeligheden at det ville være cool, hvis kvinderne i protest ville vælge at holde præ-forårskuller-romantik-aften den 15 i stedet!!

Signe

Signe

175 indlæg
 • Skrevet

Yaaay! Hele Woman-redationen fik blomster i dag i anledning af Valentinsdag. Vores to søde og meget gentlemandsagtige bosser, kom med favnen fuld af blomster! Se hvor fine de er!

Jeanette72

Jeanette72

132 indlæg
 • Skrevet


Wauw, det var sådan en chef man skulle have!!!

Jeg skal spille håndboldkamp, så aftenen som sådan kommer ikke engang til at blive tilbragt sammen med manden, men derimod en håndfuld piger.

Luna*

Luna*

81 indlæg
 • Skrevet

Sikke en dejlig overraskelse hva

Jeg arbejder i aften, men har snart fri.. Og kæresten min - han er såmænd på inkøb til vinteren om 100 år.. Så romantisk bliver min Valentines dag

Smukke87

Smukke87

1090 indlæg
 • Skrevet

For mig betyder Valentines-dag ik noget... Jeg ka ik se hvorfor der ska vær en bestemt dag til at vise sin elskede, at man elsker ham/hende...?... Det er noget som man ska gøre hver dag og ik kun en bestemt dag... Så mig og min kæreste fejrer ik Valentines-dag... vi giver hinanden kærlighed hver dag..

Smukke87