1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hvad vil han??

Hvad vil han??

MissMessi

MissMessi

36 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

hejsa tøser,

Jeg har et problem. For ca. 2 måneder siden fortalte jeg en ven at jeg er forelsket i ham! I starten sagde han, at han elskede at være sammen med mig, men at han ikke ville mere end bare venner, så spurgte han hvad jeg gjorde ved det (et par uger efter), og jeg fortalte ham, at når vi ikke følte det samme, måtte jeg vel bare komme videre, og at jeg ikke rigtig kunne se andre alternativer!

Så sagde han at han nok kunne lide mig bedre end jeg troede, og han spurgte om der ikke var nogle andre alternativer hvis vi nu følte det samme??

Vi har været ude sammen 2 gange, men der er ikke sket noget, vi skal snart til en fælles fest og jeg aner ikke om jeg skal flirte videre me ham eller satse på en anden??? kan slet, slet ikke finde ud af hvad han vil ??? for hvis han ikke vil mere, vil jeg jo meget nødigt ødelægge vores venskab ved at blive ved med at "køre" på ham!

SgtBabs

SgtBabs

4 indlæg
  • Skrevet

Hmm synes at det lyder som om han bare er ude på at få en lummer aftale... Tror at det er den sikre måde at ødelægge jeres venskab på. Desværre. Hvis i begge var forelskede ville det være noget helt andet.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Tag til fest, giv en anden opmærksomhed og se, hvordan din ven reagerer. Hvis han synes det er et issue, må han jo føle en form for lyst til at være den eneste og ikke bare en lummer aftale

TNK

TNK

8 indlæg
  • Skrevet

Syns også som dale moose at du skal prøve at finde en anden du kan give lidt opmærksomhed ikke kun til den fest men også til hverdag...om ikk andet så lad vær med at "hænge" op af ham og lad ham komme til dig Mænd er nogle mærkelige snegle sommetider

Frafem

Frafem

102 indlæg
  • Skrevet

Ja, det er virkelig mærkelige de mænd og det er også ret typisk at de ikke kan melde klart ud og altid lige lader en dør stå på klem.

Med hensyn til din situation, så er jeg enig i at du skal spille hard to get og rette din opmærksomhed mod en anden eller sørge for at holde dig beskæftiget og have det sjovt med andre den aften. Lad være med at overdrive det og lad være med at snave andre, men lad som om du morer dig (igen - pas på med at overdrive) og sørg for at din ven ser det. Du skal også lade ham komme til dig, hvis han vil noget.

pausefisken

pausefisken

614 indlæg
  • Skrevet

Det bedste råd jeg kan give er: lad være at drikke dig stang barcardi til festen og vær sammen med ham. Det er da den sikreste måde at ødelægge et vendskab på.
Men istedet på at tænke på hvad han vil, og på den måde blive afhængig af ham, så find ud af hvad du selv vil. Hvis du gerne vil være sammen med ham, så synes jeg at du skulle melde det klart ud til ham, så han ikke går og er i tvivl om, hvad du vil. Når du har meldt ud, kan du jo spørge hvad han vil, og medmindre det er et "Selvfølgelig vil jeg være sammen med ham!" synes jeg du skal prøve at give din opmærksomhed til nogle andre. - det kan selvfølgelig godt være at der kan komme noget positivt ud af et usikkert svar fra hans side, men jeg tror det vil komme til at blive en krævende kamp at nå dertil, med en masse frustration og spekulationer som du er bedst foruden