1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hvordan får jeg min sexlyst til at forsvinde?

Hvordan får jeg min sexlyst til at forsvinde?

Christian1991

Christian1991

11 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg håber ikke at jeg er havnet det forkerte sted. Jeg har været sammen med min kone i 10 år. Hvor hendes lyst er blevet mindre og min er den samme som i starten. Vi har prøvet alt muligt for at få hendes sexlyst til at blive større. Dette hjælper i en uge maks 2. Men efter et par uger falder den igen. Og jeg ved ikke hvorfor men når hun ikke har haft lyst til sex i et stykke tid bliver jeg irriteret, sur, nok lidt nærtagende og indadvendt. Tror jeg kan holde mig 3-4 dage uden at blive sådan, men når hun kun vil have sex ca. 1 gang om ugen så har vi problemet. Jeg elsker hende men jeg er ved at gå amok indvendigt. Når jeg søger efter måder at miste sexlysten på får jeg ikke andre resultater end hvordan man får den igen. Jeg hader min lyst til sex, men ikke desto mindre lader jeg den få overtaget hele tiden. Så mit spørgsmål til jer er hvordan jeg kan miste min sexlyst eller ihvertfald gøre den mindre. Håber så inderligt at i kan hjælpe.
culpa

culpa

561 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Det kan du ikke. Sat lidt groft op er det på top 3 over menneskets vigtigste opgaver at have sex, du er programmeret til at have lyst, og det kommer du ikke udenom før du bliver meget ældre. Det er næsten som at spørge "hvordan kan jeg stoppe med at føle mig sulten når jeg ikke spiser?".
Christian1991

Christian1991

11 indlæg
Jamen hvad filan skal jeg så gøre?
culpa

culpa

561 indlæg
Problemet er jo lidt at du må lære at leve med lysten, og eventuelt ordne det for dig selv, når du ikke kan få hende til at have mere lyst. Det eneste jeg har hørt om som kan formindske en mands sexlyst er kastration hvor man klipper sædlederne, men det er langt fra sikkert at det virker. Nogle siger at de mister lidt af sexlysten andre siger at den er bevaret. Hvis det er virkelig altoverskyggende kan du overveje at finde en partner som passer bedre til dine seksuelle behov. Personligt ville jeg ikke kunne være sammen med en mand som kun ville have sex en enkelt gang om ugen.
Christian1991

Christian1991

11 indlæg
Problemet med det er jo at hun gerne vil have børn indenfor den nærmeste fremtid. Dette har jeg lidt blannede følelser omkring fordi hvis vores sexliv ikke fungere nu, hvordan skulle det så komme til det med børn? :S Vil da helst heller ikke finde en anden da jeg stadig elsker min kone mere end noget andet. og det med at "ordne det for dig selv" prøvet og virker ikke.
Christian1991

Christian1991

11 indlæg
Rettelse: Det med "at ordne det selv" det virker på sexlysten men ikke på humøret.
culpa

culpa

561 indlæg
Jeg kan meget hurtigt afsløre at hendes sexlyst kommer til at dale endnu mere efter en graviditet, hvis den da ikke helt forsvinder. Lad være med at få børn hvis du ikke har lyst. Du har de facto kun et valg tilbage hvis du vil blive med hende; lev med lysten som du ikke kan få opfyldt. Desværre. Du kan ikke formindske din egen lyst og du kan ikke forstørre hendes. Og så må du overveje om du kan leve med næsten aldrig at have sex resten af dit liv.
Christian1991

Christian1991

11 indlæg
Det er jo ikke fordi jeg ikke har lyst til at få børn men hvis det er et spørgsmål om sex eller børn så er svaret jo nemt. Du mener simpelthen ikke at det nogle sinde vil blive bedre?
culpa

culpa

561 indlæg
Nok ikke nej, specielt ikke hvis hun bliver gravid. I kan prøve med sexolog, men kender ingen det rent faktisk har virket for. For det første er der en overhængende chance for at man sprækker under en fødsel, men selv hvis man ikke gør har mine veninder ofte ventet op til 6 måneder med at have sex. Alle jeg kender der har børn siger at sexlivet dør, når der hele tiden er børn der skriger, sover i sengen og vil have mad klokken halv 4 om natten så man er for udmattet. Og hendes sexlyst vil ligemeget hvad dale med alderen, specielt hvis hun i forvejen ikke er super interesseret.
Christian1991

Christian1991

11 indlæg
jamen tak for svarene. Jeg har hvis lige nogle ting jeg skal have genovervejet :S