1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Hvorfor spørge når du ikke vil ha' svaret?

Hvorfor spørge når du ikke vil ha' svaret?

Signe

Signe

175 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

I Woman nr. 107 som er på gaden nu, spørger vores journalist Pernille Ancher, hvad det er der får os til at stille spørgsmål til vores dates, som vi faktisk ikke gider at høre svaret på?

Har I nogensinde oplevet at side i en situation, hvor du har fyret et spørgsmål af, som du var totalt ligeglad med at få svar på.

Kærlig hilsen
Signe
*som flere gange har været i den situation - ved du for eksempel at Ford Focus fåes i Orange? Lektie: Spørg aldrig interesseret ind til mandens køretøj!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Nu har jeg fast kæreste, men da vi mødte hinanden kan jeg godt huske at der opstod pinlige pauser, hvor jeg nogen gange fik spurgt om nogle lidt mærkelige ting.

Jeg kan dog ikke lige huske hvad. Men jeg har også oplevet det i andre situationer end på date, for eksempel når jeg er sammen med nogen som er meget ældrere en mig selv. En af de pinligste ting jeg kan huske, og det er endda ikke så pinligt endda, det var da jeg gik i syvende klasse og vi havde klassefest hvor forældrene også var med, der spurgte jeg en klassekammerats far på sådan en rigtig voksen og moden måde: Nåh hvad laver du så, Orla?

Han skraldgrinede bare af mig - det var SÅ pinligt!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

som flere gange har været i den situation - ved du for eksempel at Ford Focus fåes i Orange? Lektie: Spørg aldrig interesseret ind til mandens køretøj!

Ja, hold jer væk fra bilspørgsmål! Fik også en gang kickstartet en mand med et dumt dumt sprøgsmål til hans bil - er jo ret ligeglad med fælge, spoiler og skørter - men mand snakkede i en time i træk om hans bil, som var så særlig, at han havde fået den med skib fra USA og kun kørte med den i godt vejr.... Da han var færdig, gik jeg hjem, kunne bare ikke mere....

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
suzuki-tøs

suzuki-tøs

10 indlæg
 • Skrevet
Den med at spørge til biler, kender jeg også alt for godt, gaab det var kedeligt. For mig er en bil et transport middel og jo jeg kan sagtens se at nogle er pænere end andre, men så er den heller ikke længere - for mig altså!
Stiz

Stiz

19 indlæg
 • Skrevet

Ette sagde:

Spørg ALDRIG til hans x´er! Har ikke selv gjort det, men har hørt historien fra en veninde... Uha uha!

Uh, nej det kan satme gå galt.. Hvis han ik er afklaret med det sidste forhold han havde og helt over det, kan man satme ende med at han nærmest sidder med hovedet på din skulder, fordi han skal trøstes :S

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Altså.. er det kun dates det handler om? fordi jeg har en kæreste nu, som jeg ikk rigtig deler interesser med, men derfor spørger jeg ham da tit om ting han er "klog på" for at få ham til og føle sig lidt speciel og som manden, da jeg til hverdag, ved betydeligt flere ting og relevante emner. men jeg syns bare ligesom pointen er at man må da tage nogle ofre i et parforhold, kan godt være man ikk gider, men hallo tøser, den halve time han kan snakke om biler, kan man da godt overleve. i vil garanteret også gerne fortælle, ned til mindste detalje, hvordan i har lagt jeres make up, når han syns i ser hammergodt ud, det gider han da heller ikk høre om! Jeg syns bare generelt vi kvinder mangler lidt tolerance voerfor for vores mænd..
er det kun mig, der har den holdning?
men kan godt se, hvis det handler om dates, så kan det måske være ligemget, har aldrig datet, kun mødt fyre i byen og der kan man jo bare gå hvis man ikk gider høre på dem