1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Hvorfor vil han ikke dyrke sex?

Hvorfor vil han ikke dyrke sex?

Louisepigen

Louisepigen

12 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej alle.

Har et problem som jeg håber en eller anden klog kvinde (eller mand for den sags skyld) kan svare på!
Jeg har været sammen med min kæreste i godt 3 år nu og jeg elsker ham så højt. Vi bor sammen og jeg nyder hver dag med ham. Så det er ikke det der er problemet.

Problemet kommer når vi skal dyrke sex. Hovedsageligt er det mig der har mest lyst til sex og jeg kan nemt hver anden dag hvis ikke oftere. Det har han slet ikke overskud til. Han arbejder langt væk og bruger lang tid på transport så det respekterer jeg.

Men når han har fri har han heller ikke overskud. Og ellers vil han for det meste hellere lave noget andet. Eller også er han træt. Jeg bliver ked af det for det virker som om han altid har en undskyldning.

Jeg føler efterhånden at jeg ikke er lækker nok til ham. Jeg vil bare begæres. Lægges op til osv. Men han kan ikke finde ud af det / få sig selv til det siger han. Så det er altid mig der lægger op til sex.

Er jeg for sippet? Skal jeg bare give ham lidt fred og affinde mig med sex hver 14. dag?

Hilsen Louise

KaldmigbarLullu

KaldmigbarLullu

22 indlæg
 • Skrevet

Heej Louise Pigen., Flot navn ellers Heeh ., Jeg synes ikke at duuh skal finde dig i det, og når det er sagt mener jeg ikk det ondt., Men jeg synes duuh skal tage en snak med ham hvor duuh fortæller at hans undskyldninger og udsættelser sårer mere end han regner med og at duuh føler at duuh ikke er god nbok osv., Synes ikke at duuh virker sippet, langt fra -sådan ville enhver vel reagere, jeg ville i hvert fald., for det sårer da helt vildt at gå rundtog føle at man ikke er god nok, lækker nok eller hvad nu man går og tænker på., Så som sagt ligeud synes jeg at duuh skal fortælle ham det hurtigst muligt, så i kan finde på en løsning., Og som duuh også skriver fungerer det jo ellers godt., Så håber at i finder en løsning på problemet! ., Held og lykke ., Håber duuh kan bruge rådet.,

Pingo

Pingo

17 indlæg
 • Skrevet

hey...
må sige har samme problem har, har så fundet ud af er ikke noget med mig at gøre og han har heller ikke andre. Du skal slet heller ikke tro at det har noget med dig at gøre, men mænd er forskellige på det område nogle har mere lyst til det end andre. Syntes du kan snakke med din fyr om det og hvis det ikke virker så skal du ikke tage det for ilde op.
Min går og siger han er for træt og stresser for meget ovs.. men nu har vi lige haft en uges ferie sammen og jeg kan stadig ikek mærke en forskel så har bestem at det vi har er nok (undskyld jeg ikke sige hvor tit mener abare at sådan noget er privat men kna sige at der er længere tid imellen ind 3 dage )

Held og lykke med det

Pingo

Pingo

17 indlæg
 • Skrevet

ihh flot tager lige sidste sætning igen
(Undskyld jeg ikke siger hvor tit, mener bare at sådan noget er privat, man kan sige at der går længere tid imellem ind 3 dage )

1234

1234

58 indlæg
 • Skrevet

Hejsa,

jeg håber jeg kan trøste dig med at det ikke kun er dig der har det sådan. Det er blevet gjort lidt til at det kun er os piger, som nogle gange ikke kan have lyst til sex. Men nej, det er sgu det samme omvendt! Fyre kan også komme ind i en periode, hvor de ikke rigtigt orker. Jeg har nemlig præcis det samme problem og det får sgu en til at føle at man ikke er god nok, synes jeg. Det er hovedsageligt mig der lægger op til sex og det er træls i længden. Jeg håber på at det går over, for sådan var det bestemt ikke i starten. Der kunne vi sagtens have sex flere gange om dagen, men nu er det sommetider kun en gang om ugen.

Så jeg skrev ikke fordi jeg har nogle råd, men for at fortælle at jeg tror det er ganske normalt og man ikke skal tage det så tungt (selvom det kan være svært). Jeg håber i finder ud af det

Malleh-s

Malleh-s

3 indlæg
 • Skrevet

Ja vil nok også sige at jeg har det samme problem. Må osse indrømme at jeg har utrolig meget lyst til mig kæreste, men han går vildt og voldsomt op i boksning, så jeg bliver tilsidde sat for en løbetur eller bokseklubben:'-(

Men men men, jeg fandt løsningen. En dag da han havde været på arbejde løbet en tur og hvad der nu ellers var. Havde jeg tidligere smuttet i fakta købt lækkert ind med frugt. tændt en masse stearinlys og smuttet i min natkjole med massageolie i hånden. Så gav jeg ham en lækker massage og derefter kom han helt i "hopla".

Så mit råd ville være at få ham til at lave nogle hyggelige ting med dig, det kan f.eks være et bad sammen, massage eller bare en god middag med en odentlig håndfuld levende lys og romantik, så skal han nok blive "frisk"

signek

signek

136 indlæg
 • Skrevet

Til Malleh-s.. Jamen hva hvis man er lidt usikker på sig selv..

Malleh-s

Malleh-s

3 indlæg
 • Skrevet

Ja det er jo rigtig nok

så er det ikke andet at gøre end at tage en snak med kæresten og få løst usikkerheden

1234

1234

58 indlæg
 • Skrevet

Til Malleh-s

Det er en rigtig god idé du kommer med. At gøre det rigtig hyggeligt og spændende. Men - det kan man jo heller ikke gøre hver gang? Og man har jo også brug for at han lægger op til sex nogle gange og at det ikke kun er dig. Jeg synes det er svært at sige hvad man kan gøre, men et godt bud du kom med Er i så begyndt at have mere sex efter det?

Malleh-s

Malleh-s

3 indlæg
 • Skrevet

Til 1234

Ja det er ihvertfald gået lidt fremadHan har fået øjnene noget mere op for mig, så jeg syntes det er en god start med at skrue op for romantikken. men ok min fyr er også helt vild med at blive nusset om, så hvis ens kæreste hader den slags kan jeg godt se det er lidt svært.