1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hvornår bør man afbryde et "forhold" ...

Hvornår bør man afbryde et "forhold" til sin "bolleven?"

cillemuzzen123

cillemuzzen123

6 indlæg
  • Skrevet
Sagen er den, at jeg i... maj? sidste år mødte en rigtig sød fyr i byen. Jeg tog med ham hjem og vi havde det rigtig hyggeligt. Siden dengang for snart et år siden har vi set hinanden ind i mellem. Det har været meget svingende, hvor meget vi har set hinanden. I nogle perioder en gang eller to om ugen - andre kan der gå op mod tre måneder. Når vi så ses har vi det faktisk rigtigt hyggeligt. Vi snakker, har sex, ser film, sover og spiser morgenmad sammen. Altid hos ham - aldrig udenfor en lejlighed og altid om aftenen. Sagen er nu den, at jeg ikke helt ved, hvordan jeg har det med ham. Jeg nyder virkelig at være sammen med ham og vi har det rigtig fint. Vores sex kan være alt fra "hurtig ind, hurtig ud" til noget virkelig intimt og følsomt med massere af kys og holden-i-hånd. Vi snakker godt sammen og har det altid sjovt. Jeg må nok indrømme, at jeg er begyndt at få en smule følelser for ham. Jeg tror ikke umildbart jeg har lyst til at være kærester med ham og jeg tror heller ikke, han har lyst til mere ved mig. Det er ikke noget vi nogensinde har snakket om, vi har bare set hinanden når det lige passer. Han er virkelig en rigtig rigtig sød fyr! Det helt store "problem" er bare, at jeg ikke har lyst til at starte noget seriøst op med ham, da jeg flytter til den anden ende af landet til sommer og jeg hele tiden har sagt, at jeg ikke skal starte noget op med nogen inden da. Men bør jeg så afbryde, hvad jeg har med ham? Eller skal jeg bare nyde den tid vi nu har? Jeg har jo ikke lyst til at stoppe det, men det er også ved at blive lidt svært at holde mig fra at skrive mere med ham end jeg allerede gør... Håber I kan hjælpe mig!
njj@juul-svane.com

njj@juul-svane.com

3 indlæg
  • Skrevet
AV den var svær - tror du har svaret selv!
cillemuzzen123

cillemuzzen123

6 indlæg
Det har jeg virkelig ikke. For på den ene side flytter jeg om noget tid og så slutter det af sig selv. Jeg kan hygge mig med ham uden at forpligte mig til noget når jeg flytter væk. På den anden side vil jeg jo heller ikke risikere at jeg får ægte følelser for ham. Skal jeg virkelig til at tage “snakken” men ham? For vi har lige været sammen igen og jeg er bare blevet mere forvirret af det
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
  • Skrevet
Jeg mødtes, for ca 7 år siden, en pige i Jylland. Var i Billund i forbindelse med arbejde, vi havde skrevet lidt inden, så jeg spurgte om ikke vi skulle ses nu jeg alligevel var i nærheden. Vi mødtes, intet skete den første nat, men efterfølgende fandt vi sammen, var bollevenner i et års tid indtil jeg købte hus og hun flyttede ind. Havde aldrig forestillet mig dette scenerie, første gang jeg mødte hende. Vi var sammen i 5 år, har været min største kærlighed, og ikke én dag går uden jeg tænker på hende. Hop ud i det. Fortæl ham hvordan du har det. Danmar er ikke større end det kan fungere langdistance. Måske han med tiden kunne flytte tættere på, måske i kunne flytte sammen.. Hvem ved? Livet handler om at tage chancer.
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Statistisk set, siges det at ca. 45% af dem der har haft en bolleven/veninde, har prøvet at lade det blive til et "rigtigt" forhold.
Om statistikken er rigtig, ved jeg ikke (det var noget jeg læste i en bog af en sexolog). Men, jeg hæfter mig meget ved at det du fokuserer på er "seriøst" og "kærester".
Her må jeg så lige indskyde at ethvert forhold, er et godt forhold, hvis begge parter er tilfredse med forholdet. Også selvom resten af verden fatter hat af hvorfor i er sammen, eller hvad i laver, og har en forestilling om at man "skal da gøre....".... For det skal man nemlig ikke (!).
Hvis du/I har det fint med det forhold, eller et lang distance forhold, eller hvad i nu bliver enige om, så nyd det da. Prøv at tænke alternativt. SKAL du have en kæreste du bor sammen med ? SKAL du have sex med ham hver dag ? SKAL i være i forhold på facebook ? Prøv at tænke alternativt, og tal med ham om hvad i ønsker

Seneste tråde