1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Ingen knald alligevel

Ingen knald alligevel

Spørgejørgen

Spørgejørgen

15 indlæg
 • Skrevet
Igår aftes lidt før vi alligevel skulle i seng spørger jeg min kone på 42 somer et par år ældre end jeg om ikke vi skulle gå i seng snart, hun ved godt at når jeg siger det før tid er det som regel med sex i tankerne.
Gik ovenpå og skrev en sms til hende i stil med "Kære brevkasse, nu ligger jeg her i sengen i håndjern på ryggen og venter på min dejlige kone, hvad skal jeg forvente hun gør når hun kommer op i soveværelset".
Så skrev hun at man skulle forvente hun ville sove
Jeg skrev tilbage "forhåbentlig først når hun havde klåst håndjernene op?"
Hun skrev bare tilbage "NEJ" med store typer.
Nu lå jeg så der med hænderne i kraftige politihåndjern af dem med hængsel, skal siges de er ekstremt restriktive.
Hun kom endelig ind i soveværelset og jeg spurgte om ikke hun lige ville låse håndjernene op hvis hun bare ville sove, til det sagde hun bare at det måtte jeg selv rode med.
Nå jamen om så ikke jeg måtte få nøglerne, dem vidste hun ikke hvor var sagde hun, de lå på hendes hovedpude så de burde jo være rimelig lette at finde.
Efter oget tid frem og tilbage fik jeg dog nøglerne.
Til mig skræf da jeg kommer ud i det tilstødende badeværelse ser jeg at nøglehullerne vender væk fra hænderne, Shit tænkte jeg så er jeg sku fanget.
Nu sov hun og vidste at hvis jeg vækkede hende ville hun ihvertfald ikke låse håndjernene op så jeg prøvede det bedste jeg kunne at give mig til at sove.
Da det blev morgen krævede det rimelig meget overtalelse at få hende til at låse dem op.
Hvad havde i andre piger gjort hvis jeres mand skrev en sms at de lå lænket i håndjern i sengen?
contrast

contrast

1589 indlæg
 • Skrevet
Tag dig dog sammen.. Hun gider jo ikke
Fuglpåpind

Fuglpåpind

2272 indlæg
 • Skrevet
Uha, det lyder som om I har noget at skulle tale om! Du skal jo ikke være bange for at vække hende, og hun skal da ikke lade dig sove i håndjern. Prøv at spørge hende, hvordan du kan vække hendes lyster? Og drop "kære brevkasse" :-)
Spørgejørgen

Spørgejørgen

15 indlæg
 • Skrevet
Har i nogen ideer til hvad der skal til for at vække hendes interesse. Syntes jeg har prøvet at spørge ind til hendes fantasier men hun siger hun ikke har nogen Selv kunne jeg godt opliste nogle stykker men finder det rigtig svært at vække hendes interesse Nogen gode ideer til hvad jeg skal gøre?
miavmiac

miavmiac

454 indlæg
 • Skrevet
Måske tænder hun ikke på at du er i håndjern ? men vil mere ha at det er dig der bestemmer. Eller også er hun bare træt. så prøv at tænd hende med nogle kys istedet for det der.
Spørgejørgen

Spørgejørgen

15 indlæg
 • Skrevet
Mit problem er at hun ikke er så meget til kys, nus osv. Sikkert mest af alt fordi vi har små børn. Når de er kommet i seng sidder hun med sin ipad alene og når hun kommer i seng er hun jo så træt )-:
Det er desværre yderst sjældent vi dyrker sex.
Det med håndjernene er nok mest fordi det er noget jeg tænder på, alt det med at være hjælpeløs osv.
Emma3683

Emma3683

41 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes det er dybt chokerende og mildest talt ydmygende, den behandling hun giver dig der! her mener jeg helt sikkert, at du bør konfrontere hende. Måske har hun ikke lyst. Så må hun fri dig fra dem, og så må i snakke om hvad der fungere i jeres sexliv, og hvad der ikke gør. Hun skal ikke være sådan der.
5'eren

5'eren

49 indlæg
 • Skrevet
Synes det lyder lidt som om der er noget i skal have snakket om. Hvis jeg skulle ligefrem nægte at låse min fyrs håndjern op, havde han trådt meget ved siden af ellers skulle der være noget andet seriøst i vejen. Ved selvføldelig ikke hvordan jeres forhold er men.. Fortæl hende hvordan du har det, at du nogle gage har lidt svært ved at tænde hende, og der er noget der påvirker dig, fordi du har lyst til hende. Prøv eventuelt at forkæle hende lidt ved at klare nogle af hendes dagligdags opgaver, for eksempel tilbyd om du ikke skal putte ungerne. Det er altid nemt at score 'lette point' på den måde. Det kan selvfølgelig også bare være hun har haft en lang dag og ikke lige havde overskuddet til det. Held og lykke med det hele!!
MrRomantic50

MrRomantic50

6 indlæg
 • Skrevet
Sorry to say - men : For mig at høre (HVIS historien er rigtig; Jeg tænkte virkeligt at det var en troll) - så tænder hun ABSOLUT ikke på dig, overhovedet. Alene dét, at du spørger "er det ikke ved at være ved tiden, at vi skal i seng?" - NO-GO. Jo - hvis I er trætte, og du kan se det på hende, så jojo, så er den god nok. Du låser dig selv fast, og lægger nøglen til håndjernene på hovedpuden? Hvordan fanden gjorde du det? Og Havde du overvejet FØRST at låse dig fast, NÅR hun havde svaret? Du lyder ikke til at være i stand til at starte et vandfald mellem hendes ben, desværre. Har I overvejet parterapeut? Sexualterapi?

Mest populære tråde