1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Intet/ for kort og dårligt forspil

Intet/ for kort og dårligt forspil

  • Skrevet
Min kæreste er ikke for god til forspil. Han rammer ligesom ikke rigtigt. Har prøvet at guide ham. Men det virker ikke. Han nægter også at slikke mig og gør grin med andre mænd der gider den slags. For det meste er forspil helt udeblevet og det gør at jeg nu ingen sexlyst har. Det gør simpelthen for ondt ifh den nydelse jeg kan opnå. Jeg når tit slet ikke at blive våd før han er færdig og jeg føler ikke rigtigt at der er den kærlighed i det, som der burde. Andre der har oplevet dette?
MillaPigen

MillaPigen

16 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg ville sige, at i måske skulle prøve at pifte forholdet lidt op, med f.eks sexlegetøj eller lign. Måske noget massage olie? Det i hvert fald populært hos min kæreste og jeg. :) Jeg synes i hvert fald det et hit, og utrolig dejligt. Må sige, at der er nogen som ikke bryder sig om at slikke sin kæreste dernede, da jeg har haft tilfældet hos en ekskæreste, og der må man nok bare acceptere det, selvom det selvfølgelig er træls, at man ikke kan få den nydelse. :)
Kaskade

Kaskade

36 indlæg
  • Skrevet
Har du fortalt ham at det er ham der er mest til grin, når han gør grin med mænd der faktisk nyder deres kæresters kroppe og er i stand til at få dem til at nyde sex? ;)
Hende der

Hende der

77 indlæg
  • Skrevet
Sådan en kæreste har jeg haft. Det der forspil gad han sgu ikke bruge tid på, så det var bare ligepå. Han var fuldstændigt ligeglad med om jeg nødt det, og faktisk var det bedst hvis jeg strittede i mod og græd. Så jeg endte med at ligge som en slasket kludedukke. Han var ligeglad med, hvad jeg havde lyst til. Og sådan en holdning tror jeg virkelig ikke på bliver bedre. Han lyder som en klaphat. Hvordan er han ellers i forholdet?
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

113 indlæg
  • Skrevet
Forspillet er da mindst lige så fedt som selve sexen. Det at gejle og pirre hinanden op er sgu da lækkert. Smagen, duften og forventningen ved hvad der skal ske kan ikke sammenlignes med noget andet. Forspillet kan sagtens vare en hel dag, med små berøringer, kys og beskeder. Jeg elsker det! Det er sgu en fesen fyr du har fundet dig!
Vi har været sammen i 14 pr (7års ægteskab og 3 børn) Han vil nu ikke gøre mig ondt eller få mig til at græde, men forspil er ikke noget han har gjort det store i. Han har én gang prøvet om han kunne give mig en orgasme ved at give mig finger, men det lykkes jo ikke når han knap ved hvordan man skal røre mig. Sjovt nok vil han jo gerne have bj som hans forspil! Og ellers godt med glidecreme. Men det er stadig ikke det samme som kærlighed og berøring.
Lige præcis. Vi har været sammen i 14 år. Burde nok havde gjort noget mere ved det i starten af forholdet, men blev gravid efter blot 4 mdr og mistede sexlysten under graviditeten. Idag synes jeg det er mega trist og usexet at det kun handler om at få den ind og en aflevering. Selv med glidecreme gær det tit ondt. Han synes det er frækt i sexet undertøj og højehæle men forspil forbliver til et bj til ham og intet til mig. Måske lige en gang kys over brystet men jeg er desværre en af de kvinder der ikke får de signaler i brysterne. Og det ved han. Hertil siger han: jamen jeg gør det skam også fordi det tænder mig! Synes kun det drejer sig om mig mig og mig for ham. Hvad med mig? Skal jeg ikke også nyde det og føle mig elsket. Jeg er virkelig kommet dertil hvor jeg misunder andre der har kærlighed i forholdet, for føler ikke at det er der hverken i eller uden for soveværelset! Eller er det bare sådan det skal være når man har været sammen i så lang tid?
Kaskade

Kaskade

36 indlæg
Nej, det er ikke sådan det skal være, når man har været sammen i lang tid! Det gode ved at have været sammen længe, er jo netop at man kender hinanden og hinandens kroppe rigtigt godt, og ved nøjagtig hvad hinanden godt kan lide, samtidig med at man er trygge ved hinanden og kan udforske ting sammen :) Jeg synes at det er på tide at du begynder at stille nogen krav til din mand, om at sex ikke kun er for ham, men også for dig, og at du fortæller ham at du savner at han gør sig lidt mere umage og ville ønske at han var lidt bedre til at vise at han holder af dig.
FrkC

FrkC

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Ja, jeg har desværre også oplevet at have problemer med dette i mit forhold. Vi har dog kun været sammen i 4 år indtilvidere. Men min oplevelse var at jeg blev nødt til at slå i bordet og sige tydeligt fra, så han blev klar over at det ikke er acceptabel adfærd. At det ikke er acceptabelt at sex skal være en ubehagelig eller smertefuld oplevelse for nogen af jer. Det var i hvertfald det der virkede i vores forhold, at han blev klar over alvoren i det og at jeg nægtede at have sex med ham længere under de vilkår. Dvs. vil han have sex med mig, så er prisen at han må sætte tid af til forspillet og at give mig orgasme selvom det måske ikke lige er hans yndlingsaktivitet. I forhold til hvordan han kan give dig tilfredsstillende forspil når nu han ikke er så god til det, så kunne det måske hjælpe enten at vise ham det i stedet for at guide, prøve at få ham til at bruge noget sexlegetøj på dig i stedet (dildo eller vibrator - hvad du nu er mest til) eller simpelthen gøre det på dig selv (det gør jeg nogen gange, hvis jeg ikke magter at han ikke ved hvordan han skal gøre ved mig). I forhold til oralsex synes jeg du bør tage en snak med ham omkring "hvorfor han synes det er til grin at mænd gør det?". Måske handler det bare om hans egen usikkerhed omkring det? Eller at han ikke tænder på det eller synes det er frastødende, hvilket jo er helt okay at han har det sådan men så er det da mere til at forstå. At han synes det er til grin, synes jeg er en lidt idiotisk udtalelse. Det skal dog siges at jeg ikke synes det var nemt og netop tror det er svært jo længere tid ens sexliv har været på den måde, eftersom du jo har fundet dig i det så lang tid at han nok enten kan have svært ved at tage det alvorligt eller at det simpelthen bare er en blevet en dårlig vane eller rutine og derfor svært at få ændret fuldstændig.
Allie00

Allie00

119 indlæg
Hvad sagde du til din kæreste for at få ham til at tage det seriøst ?