1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Jaloux kæreste

Jaloux kæreste

Mims

Mims

11 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej piger

Min kæreste og jeg har været sammen i 9 mnd., men han bliver rigtig nemt jaloux. Han er selv opmærksom på det, og det er ikke fordi, han bliver besidderisk eller noget, han bliver bare nemt ked af, hvis jeg har haft en vild bytur el. lign. Jeg kysser absolut ikke med andre, men jeg danser og har det sjovt - er bare 100% sikker på, at det kun er ham, jeg vil ha'.
Har spurgt ham, hvad jeg skal gøre, for at han fatter, hvor meget jeg elsker ham, men der kommer aldrig noget ud af det.

Har I nogle ideer til, hvordan han kan blive mindre jaloux og mere sikker på sig selv og os?

Jeg er bare mig selv, som jeg altid har været og har ikke brug for at blive "begrænset" mere, end der er naturligt og en selvfølge. Men på samme side er det altid ham, der bliver ked af det, og det er jo heller ikke fedt - føler mig, på den dårlige måde, som manden i forholdet.

Håber I har nogle gode råd, de er tiltrængt!

Kh, Mims.

  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Har i prøvet at snakke om grænser.? Folk har forskellige grænser, for hvornår noget er i orden inden for et forhold. Et godt eksempel, jeg var til fest i går ved min bedste veninde, jeg kender ikke hendes kæreste så godt, men de er lige flyttet sammen og holdte indflyttefest. Vi er et par piger, fra gymnasiet, der er med, som "min venindes gæster", hvor venindes kæreste har omkring 25 gæster, der er hans. På et tidspunkt kan jeg se inde fra stuen, at han står ude i køkkenet med en pige, der holder armene oppe om hans hals og deres ansigter er kun få cm, fra hinanden, derefter krammer de, i jeg ved ikke hvor lang tid og kigger på hinanden igen, han ser praktisk talt ud, som om han kunne æde hende. Jeg ser en af mine andre veninder, som også ser det og vi snakker om, at vi synes det er ret græseoverskridende for os. Jeg spørg derfor min bedste veninde om, hvem den pige er og hun siger, at det er en af kærstens rigtig gode veninder, de har nærmest et søskende forhold, hvorfor jeg spørg og jeg siger, at de stod bare meget tæt og krammede, hvilket jeg synes var grænseoverskridende for mig, hvis det var min kæreste, men jeg ved jo ikke hvordan de har det i deres forhold. Men jeg kunne se på hende, at det var hun da heller ikke særlig begejstret for. Så jeg tror det er vigtigt, at man får talt om, nu ved jeg ikke, hvordan i har det med venner og veninder, men i hvert fald om hvor går grænser, for et kram, en venlig berøring, hvor tæt er tæt osv..

Det er klart for dig, at det er frustrerende, når han er bange, der kan jo være mange grunde, oftes er det usikkerhed på sig selv, dårlig selvtillid, og det er ret svært for dig, at hjælpe dertil. Giv ham en masse komplimenter hele tiden, fortæl ham, hvor meget du holder ham ham, hver dag og hvor glad du er for, at i er sammen...

Det er heller ikke fordi du skal begrænses, men man bliver også nødt til at gå på komprimi, sådan at begge parter har det godt..

LetMeBeMe

LetMeBeMe

1 indlæg
  • Skrevet

Halløj
Jeg er selv, som din kæreste, den jaloux type i et forhold. Jeg er bare så ked af at det skal gå ud over ham (vi har været sammen i snart 2 år). Jeg har ikke altid haft det sådan og prøver at tænke tilbage til hvornår jeg begyndte - og tror det var, hvor han begyndte at være mere sammen med sine venner igen og såd'n... lige pludselig var jeg ikke 100% hans midtpunkt længere. Altså selvfølgelig er jeg det, men han har altså også bare andet at lave en gang imellem - lige som mig - og det skal jeg også huske at tænke på. Så har jeg tænkt over, HVORFOR jeg lige skal blive jaloux på ham man bare kan stole 200% på... Jeg har virkelig tænkt og jeg er kommet frem til at gennem mit liv har jeg mistet folk jeg har været meget tæt på og har følt mig svigtet en gang imellem... Jeg mistede min bedste veninde i folkeskolen, fordi hende den seje pludselig ville være hendes vendinde. Jeg mistede min første kærlighed til fordel for andre og føler at min mor svigtede mig i alderen 15-18 år (3-4 år)... Altså jeg har et rigtig godt liv, skal det lige siges, men de ting (ifølge min egen teori) har gjort at jeg virkelig er bange for at miste ham jeg elsker højere end noget andet. Jeg ved ikke om det måske også kunne være derfor din kæreste kan være jaloux? (hvis du altså forstår mit indlæg?) Jeg har snakket meget med min kæreste om det og jeg er meget bevidst om det, men nogle gange kan jeg også blive for meget... Men jalouxien gør virkelig så ondt og man kan overhovedet ikke gøre for det. Du må endelig ikke slå op med ham før i virkelig har prøvet alt (hvis du en dag overvejer det). Hvis du er til fest uden ham, så tænk at han sikkert sidder alene og ikke har det så godt, men virkelig prøver alt for at du har det, så lige en gang imellem skriv en sms til ham, hvor der måske står "jeg tænker på dig" eller andre søde sms'r. Selvfølgelig ikke konstant, men det er altid dejligt, hvis man sidder alene og man ved den anden har det mega sjovt - og man så lige en gang imellem får at vide, hvor sød og dejlig man er
Jeg ved ikke hvordan du selv er som person, men min kæreste er absolut ikke den jaloux type og det kan godt irritere mig en smule en gang imellem. Fx. engang til en fest sad jeg og kyssede med min kæreste. Så kom der en eller anden fyr (da vi var holdt op) og spurgte om jeg ville danse. jeg spurgte min kæreste hvad han syntes og han sagde jeg gerne måtte og det var op til mig selv (med et smil på læben) Det første jeg tænkte på var "HVAD!!? Det havde han aldrig nogensinde fået lov af mig! Fint nok at han stoler på mig, men jeg er da hans pige!!" Så gik jeg og dansede med ham fyren. Min kæreste kiggede overhovedet ikke på os og lod som ingenting da jeg kom tilbage (somom jeg bare havde været på toilettet)... Det kunne jeg bare ikke li' og snakkede med min kæreste om det dagen efter, men han syntes ik der var noget forkert i at jeg dansede med en anden. Det er dejligt med en "løs snor", men man vil altså også gerne kunne mærke den en gang imellem, ellers ved man ikke hvor grænsen er og kommer til at lave noget dumt en eller anden gang til en fest... Men efter jeg har sagt det tíl ham, er det somom han har åbnet lidt mere op for sin jalouxi-side... men ikke meget... Det er svært at forklare, men lidt jaloxi fra din side kan måske få ham til at føle lidt mere selvsikker, på den gode måde. Du skriver jo at du føler dig som manden i forholdet. Hvis du småbegynder at vise tegn på usikkerhed, eller hva man skal sige, kan det være at han får en chance og kan tage "styrringen". Du må endelig ikke misforstå mig og du kan bare skrive, hvis der er noget du ikke helt forstår eller andet Jalouxi gør ondt og personligt ser jeg det som en sygdom ala tvangstanker. Man ved godt at man kan stole på fyren/pigen, men man kan bare ikke fjerne tanken "Hva nu hvis.." Men snak om det og få ham til måske at læse disse indlæg eller sidste udgave af Woman. Der er en rigtig god artikel i om jalouxi. MVH mig