1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Jeg blir nød til at have lidt hjælp til at forstå!

Jeg blir nød til at have lidt hjælp til at forstå!

Stenfeldt

Stenfeldt

118 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg bliver nød til at have list hjælp til at forstå. Nogen der kan greje mænds hjerner lidt bedre end mig, så svar venligst!

Jeg har de sidste tre år ikke haft nogen kærester, men kun lidt løse forhold som ikke har varet alt for længe, indtil for en måned siden. Der mødte jeg den dejligste fyr, og fra den dag af var vi sammen konstant. Både ham og jeg snakkede om at det var så mærkeligt at vi havde det så godt sammen, og følte vi havde kendt hinanden i en evighed når vi kun har set hinanden en måneds tid. Han sagde endda at der var noget i ham som sagde at jeg var den eneste ene, men alligevel var der noget som sagtde at han skulle slappe af. Vi kender jo knap hinanden. Men jeg havde det på samme måde, og desværre allerede efter en uge, levede vi sammen som mand og kone nærmest. Her den anden dag ville jeg bringe det op, at jeg synes at det gik for stærkt, og om vi ikke kunne slappe lidt af, for at vi ikke skulle blive for skræmt. Han sagde så at han ikke synes det gik mere for han kunne ikke se os sammen på lænegere sigt? Vi snakkede om hvilke ting vi sys der var gået forkert, og jeg sagde at jeg synes vi skulle fortsætte men vre opmærksomme på de ting, når vi nu vidste hvad det var, for jeg kunne stadig godt lide ham. Han sagde at han virkelig også kunne lide mig og holdte utrolig meget af mig, og så begyndte jeg at græde, og han græd også.. Så er mit spørgsmål ? Hvad betyder det? HVorfor græder han? Vi snakker ikke bare to tårer, nej rigtig tude... Ligesom vi piger gør det.

Om aftenen hev min veninde mig med i byen for at muntre mig op. Vi endte på det diskotek hvor han arbejder, og jeg begyndte igen at græde da jeg så ham. Han kom med det samme hen og trøstede mig, og begyndte så selv at græde igen, og han snakkede om hvor hårdt det var at være på arbejde når han kun tænkte på ham og jeg..

Hvad skal jeg gøre i den her situation? Har aldrig haft det med en fyr som ham, og ved at alt det han siger er sandt. Han ville aldrig lyve.
Jeg græder konstant, og kan ikke tænke på andet end ham.. Holder stadig det lille håb oppe at han ringer eller skriver, men er det ikke for dumt? HJÆLP!!

Alyssa

Alyssa

16 indlæg
 • Skrevet


Hej!

Jeg tror at han er bange. At være bange er desværre en relativ ting, det kan være forårsaget af mange ting. Måske har han været sammen med en anden som knuste inderligt hans hjerte, og er nu bange for at det sker igen og at han ikke kommer over det(har han talt om sine ekskærester?). Så måske kunne en snak være rigtig god, og at du giver ham den tryghed han åbenbart har så meget behov for. Hvis det netop er det, så er det vigtigste at du viser ham at du er total og aldeles ærlig overfor ham, at du virkelig holder af ham og aldrig ville skride fra ham eller være ham utro, for at give et eksempel. Og jeg synes at det er utroligt vigtigt at I taler sammen om alt, at han får lov til at åbne sig op for dig, fortælle dig om hvad der er helt præcis som skræmmer ham, som gør at han vælger at gå væk fra dig, i stedet for i mod dig. Hvad bunder hans usikkerhed i? For det virker som om at han virkelig holder af dig, og i virkeligheden slet ikke vil give slip på dig.

Håber at dette kan hjælpe lidt

Mummi

Mummi

7 indlæg
 • Skrevet

Villa gerne have skrevet noget til dette indlæg, men kan ikke rigtig sige andet, end at jeg synes Alyssa har givet et godt bud på situationen og ellers håbe for dig, at i får snakket ud om hvad der sker...trøsteknus herfra..

Stenfeldt

Stenfeldt

118 indlæg
 • Skrevet

Hej Mummi og Alyssa

Tusind tak for svarene. Han har også engang sagt til mig at han er bange for at åbne sig helt op, og som jeg forstod på ham, så var det fordi han var bange for at blive såret.
Men jeg har også selv tænkt tanken at det er fordi han er bange. Han har dog ikke snakket om sine eks kærester på nogen måde, men det har jeg egentlig heller ikke overfor ham.

Jeg skulle igår aflevere de sidste af hans ting, og jeg valgte så at skrive et brev til ham, for ligesom at få fortalt ham hvad jeg ville have sagt, og i et brev er det lidt nemmere at forklare sig uden misforståelser o.l.
Jeg sluttede brevet af med at skrive at han kunne kontakte mig hvis han havde lyst, og hvis han ikke gjorde forstod jeg godt hentydningen. Han skrev så til mig sent igår aftes, følgende besked:
Hej Trine. Jeg har læst brevet.. mange gange endda.. Det sødeste brev nogensinde.. Må nok også indrømme at jeg græd lidt.. hver gang. det blir helt sikkert gemt et sikkert sted...

Vi skrev derefter lidt sammen og han sagde at det bestemt ikke skulle stoppe her, men at han bare havde brug for tid.. Jeg sagde så at jeg vil give ham alt det tid han har behov for, og vi blev enige om at han kontaktede mig når han engang var kommet videre...

På en måde er jeg glad for hans svar, bare at vide en lille smule, men på den anden side er jeg selvfølgelig nervøs for at der varer flere måneder før han kontakter mig, og at han i mellemtiden finder en anden?!
Men det eneste jeg kan gøre nu er vel bare at vente??

Alyssa

Alyssa

16 indlæg
 • Skrevet


Jeg synes at du fortjener en ordentlig forklaring, fordi efter jeg har forstået har han ikke givet dig sådan én. Og vente på noget som man ikke ved hvad der ligger til grund, synes jeg personligt er lidt frustrerende og faktisk lidt underligt. -Jeg synes også at du skal prøve på at møde ham i byen eller et eller andet sted hvor du VED at han færdes, eller hvis I har nogle venner til fælles så mødes med dem. Måske på denne måde er du stadig i lidt kontakt med ham endnu. Jeg synes at du er havnet i et lidt underlig dilemma. Eller jeg tænker også lidt at han kunne måske ha godt af at se dig med en anden fyr... ikke for at være ond eller noget som helst, men mange gange er det lige præcis hvad der skal til for at VÆKKE en fyr op, så han ved hvad han helt præcis vil have og hvad han kan miste hvis han bare er passiv. -Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor gammel han er, også dig.

Stenfeldt

Stenfeldt

118 indlæg
 • Skrevet

Til Alyssa

Jamen det er nemlig også det. Jeg venter jo bare, men på hvad? Det kan være han siger at vi bare skal være venner, når han kontakter mig næste gang.. Jeg har selv overvejet det med at komme de steder han er, men er bare bange for at han bliver for skræmt eller bange.. Og det med at blive set med en anden fyr.. Det vil jeg også gerne, og har også prøvet det, men han så det desværre ikke.. Derudover havde jeg lavet en aftale med en af hans venner om at vi skulle i biffen sammen, men det kom jeg til at tænke over.. Og det synes jeg var for ondt.. For jeg ville selv have det enormt dårligt og blive enormt ked af det, hvis jeg så ham sammen med en af mine veninder..
Jeg er selv 19, og han er 21...

Alyssa

Alyssa

16 indlæg
 • Skrevet


Okey, jeg troede at I var lidt ældre! NU synes jeg virkelig at han er underlig. Jeg ved ikke hvad han har været igennem, eller hvad der sker inde i hans hoved, men eftersom han er ret ung... ja, altså jeg ville forstå at han var bange hvis han havde været lidt ældre og prøvet virkelig at blive såret... Hmm...
-Til det med at tage i biffen med ham den anden fyr, så synes jeg HELT sikkert at du skal gøre det. I er jo bare venner som ser en film sammen, det behøver da ikke at være på et romantisk plan, det sker der ikke noget for. Kan godt forstå at du måske synes at det er lidt "ondt", men du bliver nød til at fortsætte dit liv, og ikke sætte det på standby fordi ham den anden har brug for "tid" -what ever that means! Og ved du hvad... hvis de to er venner, så kunne det jo være at han fortalte det til ham... og så kunne det jo sagtens være at han lige pludselig skrev til dig for at snage... for at høre hvad du render rundt og laver...
Mænd vil altid jage...!!! "The grass is always greener on the other side"... det mener jeg er deres ynglings ordsprog! hehe...

LEG MED! Du har åbenbart intet at miste

Stenfeldt

Stenfeldt

118 indlæg
 • Skrevet

Hej igen!

Jeg har nu droppet aftalen med hans ven om turen i biografen. Hans kæreste var ikke helt med på idéen om at han skulle i biffen med mig, så han måtte desværre sige nej.. jeg prøver også bare at komme videre, men tænker jo på ham så mange gange i løbet af en dag.
Selv i nat drømte jeg om ham.. igen, igen,igen! Han er der hele tiden, og han kan forbindes med alt.. bare der næsten bliver snakket om tomater, kan jeg komme til at tænke på ham.. Ved det er underligt!! Og vil bare så gerne på en måde kunne vise overfor ham at jeg har "overskud", og ikke bare sidder og venter på ham.. Men er jo svært når vi ikke snakker sammen..
Brug for tid .. ? Hmm, ville nu være rart med en dato på det.. Bliver snart tosset i hovedet afd et her! Aner jo ikke om der går flere måneder endnu ..