1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Jeg er uerfaren

Jeg er uerfaren

anna1

anna1

102 indlæg
  • Skrevet
Ja, jeg er meget uerfaren og jeg har kun været lidt sammen med en fyr i mit liv. Jeg synes, det er pinligt, da jeg er lidt over 30. Nu har jeg mødt en fyr, som jeg synes, er rigtig sød. Jeg synes, det flovt at skulle fortælle ham, hvor uerfaren jeg er. Han tror sikkert, jeg har prøvet alt muligt, og det har jeg jo bare slet ikke ...
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Fortæl ham det som det er. Jeg kan ikke ser hvordan at det skulle være et problem, at du er uerfaren, så kan han lære dig nogle ting, og det synes han sikkert også er meget fedt. Hvis du er i tvivl om noget, kan du jo bare spørge ham.
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

113 indlæg
  • Skrevet
Hvis han kan lide dig, så er det fuldstændigt ligegyldigt om du har vundet DM i sex, eller kun har været sammen med én fyr. Fortæl ham det som det er, jeg er sikker på han vil elske følelsen af at kunne lære dig nye ting, prøve nye ting og opleve nye ting. Ærlighed kommer man nu en gang længst med.
Niviaq

Niviaq

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
5'eren

5'eren

49 indlæg
  • Skrevet
Det skal du slet ikke være bekymret for!! Det betyder jo også at du ikke bare har været om dig, men at du kun er sammen med fyrer hvis du ser potentiale i dem, hvilket da helt bestemt ville trække point ved ham. Tricks skal du nok lære! Hvis du fortælle ham hvordan du har det med det, ville han også kunne guide dig til hvordan han godt han lide det. eventuelt hvis du giver ham et Handjob, sæt hans hånd rundt om din og få ham til at guide dig. Han ville også synes det er frækt at i hjælpes om det! Hvis du gerne ville kunne komme med små inputs, så er der så mange steder her inde på woman, hvor kvinder fortæller om ting de gør under sex. De kan helt sikkert lærer dig noget. Alt held og lykke med det hele!!