1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Jeg føler ikke mine behov betyder noget for min...

Jeg føler ikke mine behov betyder noget for min nye kæreste.

Trine321

Trine321

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej Woman, jeg undre mig bare over et par ting som jeg meget gerne vil høre jeres mening omkring da jeg tror nogle af jer er mere erfaren end jeg 😊 Jeg er 20 år gammel og har lige haft sex med min kæreste for første gang. Jeg har kun prøvet at have sex en gang før med en anden, hvor det gjorde ret så ondt, derfor bad jeg min kæreste om at tage det med ro, men det følte jeg ikke han gjorde. Han sagde vi nok skulle tage det med det tempo jeg kunne lide, men da vi kom igang var han meget voldsom. Hvis jeg sagde det gjorde ondt stoppede han men startede efter kort tid igen. Under sammenlejet følte jeg ikke på noget tidspunkt mine behov rigtig betød noget for ham, jeg følte mere han brugte mig til at opnå orgasme. Selv under sammenlejet spurgte han om jeg var våd hvilket jeg svarede nej ikke rigtig til, hvorefter han bare tilføjede noget spyt til hans pik og forsatte, i stedet for faktisk at prøve at gøre mig våd. Jeg ved han er erfaren og har haft en kæreste før og derfor kommer det bag på mig, at han ikke prøvede at gøre noget for mig, når det endda var vores første gang sammen. Nu sidder jeg og undre mig over om det bare er mig som er noget galt med, eller om jeg skal prøve at gøre det forbi med ham, da jeg heller ikke helt har dannet følelser for ham endnu. Jeg kan godt fornemme han har et højere sexdrev end mig, og derfor er jeg bange for han hele tiden vil knalde, hvilket jeg indtil videre ikke føler er behageligt eller tilfredsstillende på nogen måde.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Det lyder ganske rigtigt som om din kæreste udelukkende har tænkt på sit eget behov for klimaks og ikke taget højde for at det også skulle være en positiv oplevelse for dig. Det kan skyldes at det er længe siden at han har 'fået noget', så han simpelthen bliver for ivrig og glemmer alt om dig - det gør det på ingen måde okay, men det kunne forklare hans opførsel. Har du snakket med ham om det ? Fortalt ham hvordan det føltes for dig ? Jeg havde en lignende oplevelse med min x engang. Vi var i langdistance og havde ikke set hinanden længe, så da vi 'gjorde det' gjorde det faktisk ret ondt og var slet ikke rart. Han kørte på selvom jeg sagde det altså ikke gjorde noget godt for mig, og da han efter kort tid var færdig fortalte jeg ham at jeg faktisk syntes han havde været rigtigt streng. At han havde overskredet mine grænser og at det havde været en rigtig ubehagelig oplevelse for mig. Han blev helt paf og rigtigt ked af det, og efterfølgende lyttede han når jeg sagde det gjorde ondt. Min nuværende kæreste kan slet ikke gennemføre det hvis han ved der er den mindste risiko for at det gør ondt på mig eller er ubehageligt for mig - han ved at hvis der er gået noget tid imellem så skal vi tage os god tid og han har intet problem med at afslutte samlejet halvvejs hvis jeg giver udtryk for at jeg simpelthen ikke nyder det. Jeg tænker du skal starte med at snakke med din kæreste om det, fortælle ham din oplevelse af det og måske se om han tager det til sig. Hvis han virker ligeglad med det, eller intet ændrer så drop ham. Du fortjener bedre end det.
matilde_em

matilde_em

14 indlæg
  • Skrevet
jeg tror også du skal droppe ham. hvis han ikke kan/vil lytte til dig og dine seksuelle behov, er han ikke værd at samle på. i skal kunne tilfredsstille hinanden gensidigt og begge have nydelse. hvis han ikke finder nydelse ved at tilfredsstille dig, som du behøver det, er han sådan set kun ude på at komme i trusserne på dig og ikke så meget andet. det vil også skinne igennem på andre måder af jeres forhold, fx han ikke vil kunne overholde aftaler, gøre hvad der passer ham bedst osv. bare det at du skriver at han ikke gjorde dig våd, mens i havde sex, tyder jo på at du slet ikke er tændt nok. så du skal nok mærke rigtig godt efter om du kan blive tændt på ham, inden i skal have sex igen