1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Jeg ved ikke om jeg kan tillade mig at være sur...

Jeg ved ikke om jeg kan tillade mig at være sur på hende

goguy94

goguy94

13 indlæg
  • Skrevet
Hej alle I skønne kvinder! Jeg står i den situation at jeg har set en 14 år ældre pige/kvinde (jeg er selv en 24 årig fyr) i et godt stykke tid. Fra start aftalte vi at vores forhold skulle være uforpligtende, men løbende begyndte vi at skrive mere følsomme ting og ligeså erkende over for hinanden, at det her nok var mere end et venskab/flirt. Vi stod stadig ved at det her skulle være uforpligtende og at vi blot skulle se hvad der skete, og bare hygge os da vi egentlig ikke ønskede at binde os til noget fast. Jeg kommer så hjem fra en længere ferie, hvor hun fortæller mig at hun har været sammen med en anden, som hun har været vild med tidligere for ca. 1 år siden, hvilket hun er rigtig ked af og har det dårligt med, trods at vores forhold er uforpligtende. Spørgsmålet som jeg håber I kan hjælpe med er, om jeg i bund og grund kan tillade mig at være ked, skuffet og eller sur på hende? Jeg sidder med en utrolig indebrændt følelse og føler hun har været mig utro... men vi har teknisk set ikke lovet hinanden noget, andet end at vi har erkendt at vi er rigtig glade for hinanden. Bør jeg stoppe det vi har gang i, eller blot vælge at acceptere det? Håber I kan bidrage :)
chikua

chikua

487 indlæg
  • Skrevet
Vi kan ikke vide, hvad der bedst for dig. Du behøves ikke træffe et valg lige med det samme. Giv dig tid til at finde svaret inde i dig
Catwoman86

Catwoman86

41 indlæg
  • Skrevet
Du kan jo åbenbart ikke både have følelser for hende og på samme tid have et uforpligtende forhold kørende med hende. Som du kan mærke og føle går det jo ikke på den måde. Du må både være ærlig overfor dig selv og overfor hende om, hvordan du i virkeligheden har det inderst inde. Måske tør du ikke, at åbne dig op overfor hende, på grund af aldersforskellen -og måske vil hun ikke satse mere på dig end det fysiske kontakt, fordi hun synes det måske er urealistisk for hende, at være sammen med en meget ung fyr.

Mest populære tråde