1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Jomfru på 25 år

Jomfru på 25 år

Daniel92

Daniel92

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg ved ikke om dette er det rette sted at skrive, men her kommer det: Jeg er en fyr på 25 år, som går og ruger over, at jeg stadig er 25 år og jomfru. Jeg har aldrig haft en kæreste eller så meget som kysset nogen. I mine teenageår havde jeg ingen kammerater og var meget ensom, hvilket også har kostet meget på min selvtillid og selvværd. Jeg tror ikke meget på mig selv. Jeg ved ikke, hvor mange mænd som læser med her, men kvinders svar kan også bruges, for det er meget tabuiseret at være jomfru i en alder af 25, men jeg tænkte på, om jeg er så abnorm, som jeg går og tænker, eller er der andre i samme båd som mig? Jeg har tendens til at være ret genert og introvert af person, hvilket jeg tror er delvist er grunden til dette her. Som sagt tror jeg heller ikke rigtigt på mig selv. Jeg tør ikke henvende mig til en kvinde i byen med henblik på et one night stand eller ligende, og jeg er heller ikke sikker på, at det er dét jeg ønsker. Jeg tror ikke bare det handler om at have haft sex med nogen eller ej. Det handler jo nok om bekræftelse og allerhelst vil jeg egentlig gerne have en kæreste, men desværre har jeg været ret så uheldig, hvor den håndfuld gange det er sket, at jeg er blevet forelsket i en pige, så er jeg blevet afvist, når jeg har konfronteret den pågældende pige. Men jeg er glad for, at jeg fik sagt, hvordan jeg havde det. Jeg kan bare ikke lade være med at tænke, at der er noget i vejen med mig. Jeg er ret gennemsnitlig af udseende, og jeg tror mest af alt også, at det handler om, at jeg ikke tror så meget på mig selv. Jeg har et par pigevenner, som også giver mig noget bekræftelse ved at fortælle mig, at jeg er et virkeligt godhjertet og omsorgfuldt menneske. Jeg ønsker ikke mere end et platonisk forhold til mine veninder, men jeg oplever generelt, at piger ikke fatter megen interesse for mig andet end som ven, hvilket frustrerer mig.
Lius

Lius

70 indlæg
  • Skrevet
Du er helt sikkert ikke alene :) Jeg er meget sikker på at der er andre mænd der er i samme båd. Det er rigtig sejt og modigt af dig at du har turde fortælle kvinder du har været vild med om din forelskelse. Det er allerede et godt skridt på vejen. Når du siger at du for det meste bliver friendzonet, tænker jeg på hvordan du har det med at flirte? Måske føler du dig utryg med at flirte med kvinder du lige har mødt og derfor ender mere som deres ven? :) Tag nogle chancer og start i de små, med at give dig selv udfordringer som at smile lidt ektra og hold lidt længere øjenkontakt. Og så senere med at prøve komplimenter. Efterhånden vil det forhåbentlig føles lettere :)
joseeee

joseeee

25 indlæg
  • Skrevet
knald dog en protistueret, du vælger selv og der ingen følelser involveret. og de ser piv frække ud.
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Jeg troede aldrig, jeg skulle foreslå nogen dette: Men hvad med at tage til Thailand, i det mindste bare for at flirte lidt på barer etc.? Der er det nemt og man bliver ikke afvist, selvom man er genert og akavet. Du behøver jo ikke gå i seng med nogen der, men så kan du måske få lidt selvtillid, som du kan bruge herhjemme. Du må bare springe ud i det. Jo mere du tænker over det, jo værre bliver det.
Lius

Lius

70 indlæg
Er det ikke lidt for meget, at betale meget for at rejse helt til et andet land? Han kan jo ligeså godt flirte her :) 
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Et mandligt indspark.... Jeg var også selv ret gammel første gang, kristen opdragelse og alt det der.... Gennemsnitsalderen er idag ca 19 år for den første gang. Og da der er nogle der går igang som 13 årige, er der altså også nogen der skal gå igang lidt senere. Det er helt ok.... Jeg hører dig sige et par ting her: 1) du synes det er et problem at du er jomfru. Hvorfor ? Fordi dine venner praler af deres erobringer ? Du skal gøre det DU har det godt med, og ikke det ANDRE fortæller dig er fedt. Det gælder altså også sex. Og hvis der ikke har været en dame til dig endnu, så er det fordi hun kommer senere. 2) Du skal IKKE knalde dine veninder, MEN du skal heller ikke løbe rundt og være småforelsket i dem, eller øve dig på at flirte med dem. Det fungerer ikke, venner er venner og kærester er kærester, og de to kan ej forenes. Hvis du skal møde en pige, som du vil have en romantisk relation til, så skal det være intentionen FRA STARTEN, så du skal ikke invitere på kaffe og spørge "skal vi være venner ?" Du skal invitere hende på en gå-tur ved stranden og fortælle hende hvor dejlig hun er og tage hendes hånd når det føles naturligt. 3) Ja, det er pisse svært hvis man er lidt introvert eller usikker på sig selv at tage det initiativ, men de fleste kvinder synes det er VILDT sexet når en fyr tør vise lidt energi og fremdrift, så prøv. Det kan være du skal prøve nogle gange før det virker naturligt at smalltalke i køen i netto, eller bare gå hen til hende den flotte i bussen og sige "wow, du har et vildt sødt smil, det gør mig helt varm indeni, må jeg ikke invitere dig ud en dag ?" Men det er altså den fede måde at få et helt øjeblikkeligt respons på, og hun VED med det samme om hun vil dig eller ej, og der er intet "ven" over at blive mødt med en invitation til en date i nærved første øjenkontakt. Prøv igen og igen og igen også selv om hjertet er helt oppe i halsen. Mod handler ikke om at være frygtløs, men om at overvinde sin frygt. 4) Drop tinder, scor, badoo og hvad de nu allesammen hedder. Det er ikke den fede måde at få kontakt, hvis man er til et langsigtet forhold, og da slet ikke til at det skal være første gang. Og når hun slet ikke kan se dig i øjnene, så er det enormt nemt for hende at sige "nej", så afslagene vil du få endnu flere af på dating sites end i den virkelige verden. Og det gør bare intet godt for dit selvværd. Prøv istedet HVER DAG at kigge dig selv i spejlet, og sig "jeg er en flot og dejlig mand". Det virker enormt latterligt de første par dage eller uger, men kig dig selv i øjnene og sig det, og prøv at lyde som om du mener det, som du gerne vil have at andre siger det om dig. Før eller siden tror du selv på det, og så bliver det meget lettere at tro på at andre også kan se det.
Epipca

Epipca

1 indlæg
  • Skrevet
Heyy. Du er helt sikkert ikke alene! Har du overvejet at få Tinder (eller en anden dating-profil). Det lyder måske mærkeligt, men jeg oplevede selv, at da jeg fik Tinder, fik jeg meget mere selvtillid til at flirte i virkeligheden. Det kan føles mindre grænseoverskridende at flirte bag en skærm... Og så får du måske øvet dig lidt på dine flirte-skills ;))
gitte345

gitte345

557 indlæg
Altså nu kan man jo så nyde en ferie samtidig. Jeg forstår ikke helt danskernes nærighed i forhold til rejser. For mig er det lidt som at sige "er det ikke lidt meget at betale 500 kr for drinks i byen", når man kan gå til luder for det samme. Men jeg bruger altså også 100.000kr om året på rejser.
Lius

Lius

70 indlæg
Men hvis det kun er for at øve sig i at flirte, er det for mange penge at smide ud af vinduet..
Daniel92

Daniel92

3 indlæg
Mange tak for dit svar, Lius. Dét er jeg meget glad for. Jeg tror du rammer noget meget centralt, når du spørger, hvor god jeg er til at flirte. Jeg er nemlig ret dårlig til at flirte, hvis jeg selv skal sige det. Eller jeg tror selv, at jeg godt kan flirte, men jeg er bange for at være for at blive gennemskuet og derefter afvist, så jeg kommer måske til at virke interesseret i at være venner og flirte på samme gang, hvilket jeg godt ved er noget rod og forvirrende signaler at sende til pigen. Jeg takker meget for rådene om at smile mere og holde øjenkontakt, da jeg er ret dårlig til begge dele, da min ansigtsmimik nogle gange fryser og mit blik flakker meget. Jeg vil gøre mit for at øve mig på de ting.

Seneste tråde