1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Kærligheds historier <3

Kærligheds historier <3

TheLady

TheLady

3 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Del jeres erfaringer piger

Læste et emne om at der ikke var nok posetive emner, så her der et. Kom med alle de fede, pinelige, sjove (..) kærligheds eller bare historier i har oplevet, så andre kan få sig et godt grin, blive opmundret, få håbet tilbage, blive advaret, eller hvad de nu synes..

Lad mig starte:

Det var sommer for nogle år siden, mig og min veninde skulle ud til hendes bedsteforældre, som bor ude på landet på den her gård. Det var skide varmt og vi rendte alle rundt i min. tøj og slikkede sol. En solcreme havde åbnet sig i min kuffert og havde smurt alt ind, mens mit tøj blev vasket og tøret, lånte min venindes bestemor mig noget tøj. Jeg tog det på og dansede lidt rundt i en sær sejrsdans, og vi var begge flade af grin. Pludselig lyder der så en ny latter og vi vender rundt og denne her solbrandte fyr står der og smiler smørret. " Pas på modepolitiet ikke fanger dig" sgde han ( eller noget i den stil).
Det skal lige siges at jeg istedet lånte noget af min veninde, jeg kunne bare ikke sige nej til damen når hun nu tilbød noget tøj.
Der gik nogle dage og jeg ignorerede den pinelige episode og tog i stedet i byen med min veinde. Og selfølgelig var han der.. Tja senere skubbede han mig op af væggen og kyssede mig, indtil min mobil ringede - sengetiderne skal jo overholdes.. ikke.
Egentlig var jeg færdig med fyre og det sagde jeg også, der gik nogle dage og han besøgte nogen gange os, fordi at han hjalp de gamle. sagde ikke noget til ham. og en dag sagde han at han havde brug for hjælp - Et tegn til mig og jeg sagde (straks) ja.
Kan sku ikke huske hvad vi lavede men vi gik om bag i haven og pludselig mærker jeg en hånd på min røv. Da jeg ser på ham virker han upåvirket, og så igen under min bluse og IGEN går han vidre med arbejdet! han smider trøjen og spørg om det ikke er varmt? sååeh, det gør jeg også og igen mærker jeg hele tiden tegn, han åbner min BH og så vidrer.. I kan selv gætte hvor det ender - efter laaang tid!
I bær og hvad der ellers er på jorden.. Jeg sniger mig hele vejen ind og når ind på værelset da min veninde spørg " Var det godt?"
Vi var flade af grin og jeg var helt trist da vi skulle hjem. Han fortalte mig dog at han havde læst en pige bog (som han kaldte det) - Kinsella og havde efterabet senen.
Bedste sex ever..! Det kan godt betale sig at få fyrerne til at læse lidt pigelitteratur!

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

her er lige 2 historier som jeg husker bedst :b

1.
Da jeg var 15, for lidt over et år siden sad jeg og skrev lidt på jubii chat med en fyr ved navn Casper.
Jeg var ikke så interesseret i ham, fordi han boede på sjælland(og jeg i jylland) og han var lidt af en pretty boy. Men efter et stykke tid fik jeg hans nr og vi begyndte at skrive mere og mere sammen. Efter et stykke tid tog jeg til kbh, hen til min storebror, som kørte mig hjem til Casper. Og ej hvor var jeg nervøs! :b Nå, men så kom vi endelig til hans hus og jeg glemmer aldrig da jeg så ham for første gang, han var jo bare skide lækker :b Vi var begge meget stille og generte, og jeg mødte hans forældre og storebror. Efter et stykke tid skulle hans forældre til fødselsdag, og vi var helt alene hjemme. Vi gik ud i køkkenet og han begyndte at lave mad til os og dækkede bord og det hele, og jeg måtte ikke hjælpe :b Da det blev aften gik vi en tur med hans hund, hånd i hånd, og lige pludselig begyndte det at sne, ej hvor var det romantisk! Inden jeg skulle hjem til min storebror igen, gav han mig en gave og sagde han elskede mig.
Efter det var vi sammen i 3½ måned.

2.
Mig og min nuværende kæreste (som self. os bor på sjælland), var sammen første weekend efter en festival hvor vi begyndte at være sammen.
Vi have besluttet os at vi ville på "date" selvom vi allerede kom sammen, nå men det startede med at vi gik på jensens bøfhus og spiste en romantisk middag. Efter vi havde spist var der 40 min til vi skulle i biografen så vi gik i storcenteret for at slå tiden lidt ihjel. Butikkerne var lukket og vi var de eneste der var der, så vi gik ud på dame toilettet for at ja :b Imens vi var igang hørte vi en lyd ude på gangen og vi skyndte os at tage tøj på igen, og min kæreste nåede ikke at tage kondomet af, lige pludselig kom der en vagt ind som skulle til at lukke centeret, og da vi ikke havde smidt kondom pakken ud, kunne han straks se hvad vi havde lavet. Ej hvor blev han sur Og med det samme blev vi smidt ud af centeret, og vi var ved at dø af grin

TMRL

TMRL

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Hejsa.
Dejligt at lære det lyder fantastisk.
På valentines dag var kæresten og jeg ude at gå en lang lang tur med vores lille hund, vi skulle ud og spise og i bio bagefter. Det var bare den bedste dag i mit liv.
Jeg var bare så lykkelig, har ikke været lykkeligere

Håber der er mange der kommer til at fortælle kærlighedshistorier.

MtotheL

MtotheL

12 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Dejligt at læse jeres kærlighedshistorier!
Her er min historie om hvordan jeg mødte min kæreste. Det er ikke noget pladderromantisk over det. Men den fortæller lidt om at ham den rette kan dukke op - på en helt spontan aften.

Et velkendt navn blinkende på mobilskærmen, min skønne veninde. Hun spørger om jeg og en anden veninde vil med ind til en lejlighed i indre Kbh. – hvor hendes nye fyr befinder sig sammen med hans venner. Hvor lækkert, mulighed for at møde nye mennesker, i gode veninders selskab, og så få et kig på venindens nye fyr. Fuld fart ind til byen - i bil, ved et uheld overfor rødt, en massen dytten og hidsig pige fnisen. En lejlighed med fem drenge, hvem er det af dem der bor her? Et brødre par.
Vi sidder alle bogstavelig talt bænket om bordet. Jeg falder i snak med denne utrolig pæne fyr – han er den ene af brødrene som bor i lejligheden. Naturlig brun i huden, mørkebrunt hår og helt lyseblå glødende øjne. En rigtig flot fyr. Waauw. Taler om løst og fast, og mit hvidvins glas bliver jævnligt fyldt, men ingen fuldskab!

Senere følges vi alle ned til det lokale ølsted på hjørnet. Han bestiller en stor øl til ham, mig og min veninde – rigtig god og velsmagende øl. Min venindes fyr virker sød, og er glad på hendes vegne. Taler mere med ham den flotte og nipper til øllen. På tide at skulle hjem. Men først en tøsetur på Mc. D. ”Nej nej”! protesterer jeg” - flirtede da bestemt ikke med ham! Han spurgte jo heller ikke om mit nummer vel”? Veninden får besked fra sin fyr – han skulle spørge fra sin ven om han måtte få mit nummer. For syv søren da – note til mig selv, ”skal altså blive bedre til det med at opfange signaler!”

Dagen der på – længe leve multitasking! Skriver med ham, samtidig med at hovedet er begravet i biologibogen – skriftelig eksamen i sigte. Aftales at mødes med ham senere samme eftermiddag. I toget på vej ind til byen brydes min hjerne med, om det nu virkelig er klogt gjort. Mødes på aftalt klokke slet, og går ind og ser en film jeg har valgt. Det viser sig dog at være en total katastrofe. Den ringeste gyser ever! Til gengæld går samtalen lettere bagefter, dels på mit ekstreme dårlige filmvalg, og på filmens elendighed. Ingen gode cafeer i nærheden. Smutter op i lejligheden. Jeg laver nes’ kaffe. Virker troværdig, men må skimme diskret til tilberedelses anvisningen – to teskefulde. Remode kontrollen til stue fjernsynet er blevet gemt væk af vennerne – en indbyrdes spøg, så vi må benytte hans tv inde på værelset. Drikker kaffe på madrasserne, og sætter en kærligheds komedie på. Stopper filmen for at købe mad lige neden for på pizzariaet. På vej op ad trappen trækker han mig i armen og siger jeg ser godt ud.Han øjne gløder og jeg er total verliebt! Tak svarer jeg hæst – og vi kysser. Kysser også til slutningen af filmen. Det føles helt naturligt – det virker næsten som om vi har været sammen i lang tid. Klokken er mange, og jeg skal nå det sidste tog.

Siden da skulle der gå hele seks måneder – hvor han blandt andet skulle afsogne værneplit i jylland, før vi endelig begyndte at komme sammen. Vi faldt i hak ved første møde, og har været det lige siden. Tre måneder i et fast forhold er det blevet til ind til videre. Og er sikker på vi har mange af disse i sigte!

Polishaholic

Polishaholic

381 indlæg
 • Skrevet

Jeg havde skrevet med min kæreste i et årstid før vi mødtes. Mens vi havde skrevet var det bare klikket mellem os og det var også som om der var noget kærsteri/flirteri/mere end bare regulære vennefølelser men det gik så ned og så nogle måneder var det som om at det begyndte at blusse lidt igen og vi blev bedre venner og sådan stadiet inden kærester, agtigt, men så en aften skriver han så at han har en "date" den og den dato med den og den, og så braser det bare, for jeg havde jo følt at der var lidt mere med os.. så jeg bliver ret kort for hovedet pludselig og skriver så godtnat.. griber min computer og skriver et brev (som han dog aldrig fik og som jeg slettede) - skrev til min veninde og faldt først meget sent i søvn. Dagen efter vågner jeg med et ansigt som bærer præg af gråd i lang tid - forsøger jo så at skjule det, snakker med et par af venindern i skolen og sådna, og det ender med at jeg skriver en undskylningsbesked til ham og forklarer ham sagen - han forstår udemærket! pyha lettelse og han var ikke sur og vi blev enige om at det ikke måtte ødelægge noget af det vi havde sammen... Jeg beder min bedste veninde om ikke at kontakte ham, men hun kan jo ikke lade være - så da jeg kommer hjem fra en lang skoledag med samtaler og arbejde siger han at han har noget at sige - hun havde bedt ham vælge én af os to piger (mig eller den anden) fordi det ikke var fair, og vi havde så en fællessamtale, min veninde - fyren og mig hvor de fortæller hvad de har snakket om og hun hjælper ham (hun havde ikke taget mit parti!) og det endte med at han valgte mig ihh! og så aftalte vi at han kunne komme her op i vinterferien - men det skulle være som venner og så kunne vi se, men allerede samme aften han kom kyssede vi, og nu har vi så været sammen et år og jeg er så glad for ham

Beat!

Beat!

1 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Dansemusen

Dansemusen

79 indlæg
 • Skrevet

Da jeg var 14 inviterede en veninde (jeg havde den gang) mig til en video nat sammen med nogle dreng som jeg overhoved ikke kendte og aldrig havde mødt før. De her dreng var virkelig underlige og jeg kunne ikke rigtig finde ud af dem. Der gik så over et år før jeg mødte dem igen.
Da jeg blev 15 og begyndte til noget ungdomsklub i den kirke jeg kom i den gang, mødte jeg så de her drenge igen. På det tidspunkt gik jeg stadig lidt sammen med denne her veninde, som nu også var begyndt at gå sammen med en anden veninde, vi blev bare uadskillige. De gik så sammen med de her drenge så jeg kom jo bare med i denne her gruppe. Efter en tid blev den ene af pigerne var helt vild med en af drengene (MA kalder vi ham) og jeg blev mere mere vild med en af de andre drenge (MI kalder vi ham). Snakken gik ikke på andet mellem os piger end de tog drenge der. Efter et ½ års tid skulle vi så til noget videonat ude i kirken og der var det så første gang MI og jeg og MA og min veninde sådan gik det første skridt, det vil sige det eneste vi rent faktisk gjorde var at holde i hånden, men vi gjorde det tilgengæld også hele natten. Der skulle dog gå yderligere noget tid før vi blev kæreste.
Vi skulle til fest også tøser hos en klassekammerat og i løbet af aftenen fik vi over talt hende til at vi godt måtte få de her drenge med. De lovede af følge os hjem, da klokken blev lidt mange. Vi gik i en stor gruppe sammen med en masse andre fra min klasse og efterhånden som folk var hjemme endte det med at jeg gik sammen med en fra min klasse og ham sagde jeg så farvel til og smuttede ind til mig selv. Jeg smuttede hurtigt i nattøjet og hoppede i seng da jeg var rimelig træt efter en lang dag. Efter 15 min bippede en sms ind det var så MI der stod uden for mit vindue og ville i kontakt med mig, men da jeg ikke havde nogle penge på min mobil (havde taletidskort den gang en lorte ting) måtte jeg jo gå ud til ham, men har nød til at spørge min far om det var i orden, han var ikke meget for det, men jeg lovede jeg nok skulle skynde mig så han gav mig lov. Da jeg kom ud sagde MI at nu ville han havde en direkte svar som vi skulle være sammen som kærester eller bare som venner, jeg sagde selvfølgelig som kærester og det var så første gang vi kyssede og det var skønt glemmer det aldre. Vi var sammen i hele to mdr, så blev jeg træt ham. Dagen efter fandt jeg ud af at min veninde også var blevet kærester med MA samme aften, de holdte så i 3 uger.