1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Kan det mærkes??

Kan det mærkes??

Tineprinsessen

Tineprinsessen

13 indlæg
  • Skrevet
Hej skønne piger❤ Jeg har tænkt over noget som mange nok har tænkt over på et tidspunkt i livet??😘 sad og snakkede med en veninde for leden hvor vi kom ind på emnet den første gang?? Og diskutionen gik ud på om mænd kan mærke på en pige om hun er jomfru eller ej og vi var dybt uenig fordi jeg mente at han sagtens kunne mærke det da man vil være lidt strammere end normalt og opførslen på pigen?? Hvor min veninde ikke Mener de kan mærke?? Da vores skede er meget elastisk og skulle kunne tåle at føde børn😃😃 Det fik mig til at tænke over tingene?? Hvis pigen er våd kan det vel kun være pigen der kan mærke det?? Nogen piger siger jo hvis du kan få 3 finger op så er du ikke stram osv men jeg tænker igen det kommer helt an på situationen?? Men vil i mene de kan mærke det eller kan man skjule det?? Tak på forhånd😀😀
A unknown

A unknown

33 indlæg
  • Skrevet
Nu er jeg en mand, så kan nok kaste lidt lys over sagen :) Jeg har prøvet at være sammen med en ikke jomfru og en jomfru, jeg vil sige i mit tilfælde var der ikke den store forskel i selve misse, selvfølgelig var den lidt strammere i starten men tror kun det er fordi hun var lidt nervøs. Den største forskel ligger nok i opførelse, den jomfru jeg var sammen med var lidt nervøs og viste ikke helt hvad hun skulle gøre af sig selv. Hvor hende der havde prøvet det før, godt viste hvad der skulle ske. Men hvis ikke hun havde sagt at hun var jomfru så tror jeg ikke jeg havde gættet det, og bare tænkt hun var nervøs.
Tineprinsessen

Tineprinsessen

13 indlæg
Tak for det svar og ja det dejligt at høre det fra hankøn's side. Og når du forklare det giver det god mening😀
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Jomfruhinden eksisterer slet ikke. Men ligesom med mænds forhud, så er en del af kvindens skede "klistret" godt sammen, indtil første gang man får ligesom åbnet op. Det kan godt bløde lidt, ligesom det også gør for mænd første gang deres forhud trækkes tilbage. Men hvis ikke hun decideret bløder fordi hun ikke tidligere har "skilt sig selv ad", så lægger man altså ikke mærke til det.
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
Hvor har du den info fra? det lyder helt hen i vejret. Hinden 'skiller' sig altså ikke bare sådan lige ad, jeg har selv haft en gynekolog forbi min før min mødom blev taget, har du set de instrumenter de bruger
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
Nej, det gør den ikke "af sig selv". Men det ER ikke en hinde. Det er bare to dele af din krop der er vokset lidt sammen. Nogle slimhinder der lige skal pilles fra hinanden før der er helt fri passage. Og slimhinder er tynde, så de kan selvfølgelig komme til skade hvis man ikke er forsigtig, eller hvis de har lagt sig i en fold. Men blod og ødelæggelse finder altså sjældent eller aldrig sted. Læs evt. dette indlæg af en læge der har skrevet speciale om mødom. https://www.information.dk/debat/2009/01/punkter-myten-jomfruhinden "jomfruhinden" er en myte der skaber sexuel frustration og stigmatisering for kvinder verden over.
joseeee

joseeee

25 indlæg
  • Skrevet
ja self