1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Kan ikke give slip eller?

Kan ikke give slip eller?

Nadia

Nadia

368 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg aner snart ikke mit levende råd længere, jeg er på bar bund med min eks. Jeg aner snart hverken ud eller ind :/ ..
En lille forhistorie først .
Jeg mødte daværende kæreste på vores tidligere fælles arbejde, vi begyndte hurtig og komme sammen, den første gang var vi sammen i 11 måneder. I løbet af de 11 måneder, havde han en eks som ringede og skrev hver dag, de snakkede om alt det vi aldrig kunne snakke om (har ikke noget mod min kæreste har veninder, men der går sku en grænse!) .. De sås uden jeg vidste det og hun var kun ude på at ødelægge det. Jeg græd hver dag i løbet af det forhold og vi skændtes altid .. Vi kunne bare ikke få det til at fungere, og da min kæreste så sin eks uden jeg vidste noget før til aller sidst ku jeg bare ikke mere . Det skal siges at min eks ville komme for sent til min mors 50 års fødselsdags fordi han skulle hente billetter til ham og eksen , der blev jeg sur og tog så selv ud og hentede de billetter, ku så han kunne komme til tiden.. Vi slog op og har så efter siden sås off/on hele tiden, vi skændtes stadigvæk og han siger at han snart vil have noget sex ellers kan han ligeså godt finde noget andet .. jeg aner ikk om jeg skal blive ved eller om jeg skal stoppe ? En grund til vi skændtes meget var fordi han røg hash hver dag.. I løbet af den tid vi ikke har sås har jeg set to andre fyrer, .. Jeg ved i måske vil dømme mig eller sige noget . Men vi er kun mennesker .. Jeg aner ikke hvad jeg skal stille op med ham mere ? Skal jeg give slip eller ? undskyld det er så forvirrende men der er bare så mange detjaler :/

lovelyP

lovelyP

26 indlæg
 • Skrevet

hej nadia!

Ihh, din historie river mit hjerte ud!

Efter min mening skal du gaa fra ham!

stil dig selv et par spoergsmaal - Er en fyr, som ruger hash hver dag, den idelle for en koen pige som dig?
Han fortaeller, at han snart vil have sex, ellers vil han finde en anden - sig mig lige, saadan en tone skal du overhovedet ikke finde dig i!
HMM - er han fuldstaendig faerdig med sin eks - Vil du noejes med en, som KUN giver dig 50 procent af sin opmaerksomhed?

Jeg haaber, det hjalp en smule, at jeg skrev.

Tusinde kram

SgtBabs

SgtBabs

4 indlæg
 • Skrevet

Hej Nadia

Får helt ondt i maven af at læse hvordan han behandler dig. Det har du da ikke fortjent!!
Tror at jeg ville vælge at holde mig væk fra ham og finde en der respekterede mig og vores forhold.

Håber at du finder ud af det.

Knus Vivian

Nadia

Nadia

368 indlæg
 • Skrevet

Taak for jeres råd, de er virkelig gode og giver jer fuldstændig ret .. Jeg skal gå fra ham .. Det er bare så svært, for han behandlede mig sådan okay her til sidst, hvor det var mig der var dum imod ham, men tror jeg gjorde det fordi at jeg er så såret og han tog mit hjerte med første gang vi gik fra hinanden

lovelyP

lovelyP

26 indlæg
 • Skrevet

Hej igen -

Tror det er en god ide at gaa fra ham! (:

Lidt efter lidt vil du igen have overskud til at smile til laekre fyre fra cyklen igen..

Goer nogle dejlige ting for dig selv - faa lavet en ansigtbehandling, hyg med dine veninder, bag en kage soendag eftermiddag og se en film med en veninde om aftenen, shop en laeker ting til dig selv, og naar du er helt ovre ham kan du begynde at gaa med den som en lille praemie til dig selv! Loeb et par ture og soerg for at gaa ud, saa du moeder nye mennesker - alle disse ting faar dig til foele dig betydelig igen (:

Krammer

Frafem

Frafem

102 indlæg
 • Skrevet

I har for meget historie som ødelægger det for jer. I vil ALDRIG finde ud af det sammen, for i er sølet ind i fortiden og de fejl i har gjort tidligere. Desværre - det lyder meget koldt og hårdt, men sådan er det desværre

Se at komme ud af det i en fart og så synes jeg at du skal beslutte dig for, at du i fremtiden vil være en pige som din kæreste kan stole på og det bliver du kun ved at droppe alle andre fyre end din kæreste. Du kan jo stadig godt have drengevenner, men dine kommende kærester skal vide hvor de har dig og det viser du dem ved at holde sig til en mand af gangen.

Brokenkiss

Brokenkiss

591 indlæg
 • Skrevet

sikken en idiot!!

det er vist ikke bare et spm om hvorvidt hans ex ikke kan undvære ham, men også omvendt, tror ikke han er kommet over hende :S

hmm og en fyr der ryger hash hver dag, er du sikker på det virkelig er det du vil ha, jeg tror du kan få meget bedre, det kan godt være han er velfungerende og i stand til at passe et job, men i det lange løb er hashrygning ikke det sundeste for kroppen, og det kan udløse forskellige psykoser.
ved godt det er hårdt, men det er vist tid til at du bliver lidt egoistisk, drop ham, han tror du er hans dukke han kan gøre med hvad han vil når han vil.

du er bedre tjent

// Michelle

AnjaDamen

AnjaDamen

3 indlæg
 • Skrevet

Hej Nadia .

Jeg ved godt hvordan du har det . Jeg har prøvet næsten det samme . Min kæreste havde også hans eks med i starten af vores forhold . Det ødelægger rigtig meget , men det eneste du sådan set kan gøre er at sige: "Hende eller mig!" Vælger han hende , så er han jo bare ikke det værd .

Du skrev du havde været sammen med 2 andre , så kan du kan godt gå videre . Der er andre fisk i havet som man siger .

Pas på dig selv , det er kyn din egen skyld du bliver såret . Du skal sortere i det

Hilsen Anja .

Chameleon

Chameleon

10 indlæg
 • Skrevet

Nadia sagde:

Taak for jeres råd, de er virkelig gode og giver jer fuldstændig ret .. Jeg skal gå fra ham .. Det er bare så svært, for han behandlede mig sådan okay her til sidst, hvor det var mig der var dum imod ham, men tror jeg gjorde det fordi at jeg er så såret og han tog mit hjerte med første gang vi gik fra hinanden

Erm, jeg kan ikke se noget om at du var dum imod ham til sidst ? Det skriver du ikke noget om før nu ? (forvirret)

Altså helt ærligt, hvordan kan du stadig holde fast i ham ? Ikke nok med at han OVERHOVEDET ikke tog hensyn til dig eller respekterede dig mens i var i et forhold, men så røg hash senere, og hvis det er det han vil, så lad ham da være ?! Find dig en fyr der værdsætter dig og er god nok til dig. For en fyr som er mere interesseret i sin eks, er ikke god nok !!!

Se på det sådan her: Find dig en fyr som IKKE får dig til at græde "hver dag" !!! Sorry, men denne her er meget nem, og du burde have slået op med narren midt i dit forhold. Hvorfor finde dig i skidt ??? Du burde være rasende over hans tankegang, ikke tilbøjelig og ked af det. Find dig ikke i det!!! Det går kun ud over dig selv.

Vilago

Vilago

1 indlæg
 • Skrevet

Hej Nadia...
Jeg har selv stået i sådan et forhold og jeg lyttede ikke til mine venner eller alle de andre for den sags skyld. jeg gik tilbage til helvede.. Jeg troede virkelig han havede forandret sig, men tingene blev værre og endte med at have blå mærker og øjne hverdag.
Og ja jeg havde kendt ham længe.. Så gør dig selv sen tjenste at vær stærk og sig at han kan rende dig et vis sted..undskyld hvis jeg er for grov.. men stil dig det sprgsmål: er jeg lykkelig om 5 måneder eller vil vi stadig skændes...
Pas på dig selv..
Store tanker vilago