1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Kan ikke sige fra

Kan ikke sige fra

cirkus

cirkus

14 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg kom sammen med en fyr i halvandet år, vi gik fra hinanden for et halvt år siden (jeg skulle flytte). Han har en ny kæreste, men vi skriver stadig sammen rigtig meget. Hun bliver aldrig nævnt, og vores snakke er langt fra kun venskabelige - vi råflirter, og ja, gør en masse ting man ikke må gøre når man har en kæreste. Vi har været sammen 3 gange når jeg har været hjemme, altså 3 gange har han været sin kæreste utro med mig. Han siger at han kun gør det fordi det er mig, fordi han kender mig, fordi vores sex var så godt, fordi han holder jo stadig af mig og blaaa blaaa blaa. Jeg er vildt splittet, på den ene side er jeg ved at BRÆKKE mig af det hele, og på den anden side er det jo tydeligt at jeg ikke kan sige fra. Jeg har stadig rigtig mange følelser med i det, og de blusser op hver gang vi ses eller bare snakker sammen. Jeg tror stadig at jeg elsker ham, men jeg kommer jo aldrig over ham sådan her? Er det her bare et latterligt forsøg på at beholde ham i mit liv?
Nå ja, for slet ikke at nævne kæresten - Hvad er mit ansvar der?
Help, please - giv mig lige sparket til at komme ud af det her, hvis det er det du synes jeg skal.

Skovbo

Skovbo

20 indlæg
  • Skrevet

Har prøvet noget akurat ligesom dig, og hold op hvor var jeg også splittet.
Det hjalp først da jeg fik en ny kæreste, der kunne jeg ligesom mande mig op til at sige fra. Han skriver dog stadig, og det er fint nok, så længe samtalen forløber som jeg vil have den skal. Med andre ord jeg fik styringen vendt, så det nu er mig der har bukserne på.
Har aldrig overvejet at nævne det for hans nye kæreste selvom jeg har haft lyst, for hun fortjener jo også og vide hvilken røv han i virkeligheden er. Men tror ikk jeg får det gjort.
Hvis ikke du bare kan styre det på venneplan og modstå fristelsen, så er det bare ud med ham. Medmindre hvis du vil beholde ham som ven, at du kan lade det forløbe som du vil.

Hvis noget kræver uddybning/forklaring så skriv...

lovelyP

lovelyP

26 indlæg
  • Skrevet

hej -

Den er rigtig svær!
Har du sagt fra overfor andre drenge, fordi du kun har eks'en i baghovedet? Hvis du siger ja her, så synes jeg du skal lade ham gå.

Føler du, at han giver andet end sex, så synes jeg, du skal lade ham blive, men samtidigt smile til fremme mænd i bussen også. Forstår du?

Du skal overhovedet ikke tænke på hende - jeg har forstået det sådan, at I er unge, ingen børn er inde i billedet, heller ikke gift.

Efter min mening skal du se dig om efter en anden - lidt efter lidt får du mere overskud til at sige nej! Det er svært ja, men samtidig, tror jeg det er godt for din menneskelige udvikling..

kunne du bruge det til noget

cirkus

cirkus

14 indlæg
  • Skrevet

Tak for svar begge!
lovelyP, du spørger om jeg har sagt til andre fyre pga. ham? Ja! Og øv, hvor er det dumt. Jeg er vildt reserveret overfor fyre og tillader nærmest ikke mig selv at føle noget, så jeg har ikke været i noget forhold siden, har set lidt til en fyr, men det var udelukkende sex. Jeg ved at jeg modarbejder mig selv, for som i begge to påpeger, så er det nok lige netop en ny fyr der kunne gøre forskellen. Jeg må vel vente indtil den fyr kommer der kan få mig til at føle som min eks gjorde. Det er faktisk lidt trist at jeg ikke har nok viljestyrke til bare at kunne sige "cut" og så er det slut, men det har jeg vitterligt ikke! Jeg nyder vel at jeg stadig er i hans liv, han var ikke kun min kæreste, men også min bedste ven. Men på trods af det, så tror jeg ikke at jeg ville kunne få det ned til kun at være på venneplan. Det vil være for mærkeligt nu, og jeg vil heller ikke ha "skeletter i skabet", der kunne skabe problemer hvis jeg nu møder en sød fyr.
Jeg skal nok bare føle at jeg ikke har behov for ham.

tricky

tricky

13 indlæg
  • Skrevet

Hold da op hvor er det en svær situation du er havnet i. har selv haft en eks hvor vi endte sammen et par gange efter vi havde slået op - dog kun når vi begge var single. Det eneste jeg kunne gøre var fuldstændig at cutte forbindelsen i et stykke tid for at passe på mig selv, ved godt at det er svært, men det er også svært at komme over ham hvis man ofte snakker og er sammen. I dag har jeg et udemærket venskabeligt forhold med eksen - det hele blev meget nemmere efter jeg havde brugt et par måneder på at finde mig selv og finde ud af hvem jeg er uden ham - kan kun foreslå at du gør det samme. Uanset hvad du beslutter dig for så held og lykke

Seneste tråde