1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. komme sig over en fyr???

komme sig over en fyr???

ikve82

ikve82

12 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

hey folkens/tøser...så har jeg igen et spørgsmål, denne gang er det bare på vejne af min rigtigt gode veninde..
Hun er nemlig begyndt at tænke meget på en fyr, som hun tidligere har kunnet lide og som vist ellers har været en god ven. Det lyder jo også fint nok, hvis det ikke var fordi hun er i et forhold, og hun siger hun er forelsket i kæresten, og det tror jeg på... Nu er det hu spurgte mig om hvordan hun kan glemme den anden fyr. Hun er sikker på hun ikke vil have den anden fyr eller noget, der er bare mange ting som minder hende om ham for tiden, som hun siger...
Men hvordan glemmer man/kommer over den slags. Jeg tror hende når hun siger at hun er sikker på hendes nuværende kæreste er manden i hendes liv, de passer nemlig godt sammen, og er søde. Og så virker hun lige så forelsket i ham som hun har været de sidste små 3 år.
Håber i vil hjælpe mig med at hjælpe min veninde, for jeg ved ikke helt hvad jeg skal svare hende, og vil gerne hjælpe hende. Jeg skal vist snart have hende ind på debatten, så hun selv kan spørge jer

wiseup

wiseup

46 indlæg
  • Skrevet

Den er svær - der er ikke noget bestemt du kan gøre. Har selv voldsomme problemer med at komme mig over min eks og det har jeg haft i snart tre år - dog tror jeg på at jeg af mig selv pludselig glemmer ham (selvfølgelig ikke helt) - men på et eller andet tidspunkt håber jeg da at der dukker en ny fyr op som er meget mere værd end min eks - tror det vigtigste er at fokusere på hvorfor man slog op!

KaldmigbarLullu

KaldmigbarLullu

22 indlæg
  • Skrevet

Giver wiseup fuldstændig ret, tænk på hvorfor det ikke gik og hvorfor de slog op., Det plejer jeg at gøre ., Men ting tar tid, desværre !