1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Kondom vendte forkert

Kondom vendte forkert

Noora123

Noora123

43 indlæg
  • Skrevet
Hej er lidt i panik pga at jeg havde sex med min kæreste i går morges og jeg kom til at vende kondomet forkert men fik det hurtigt vendt om efter.... Jeg tænkte ikke mere over det efter jeg kom hjem og begyndte at læse om det og der står at selvom det kun er vendt forkert i et kort øjeblik skal man smide det ud ellers kan man blive gravid.... Men vi smed det ikke ud, vi vendte det bare den rigtige vej og jeg er ikke på p piller.... Kan jeg blive gravid af det?
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Potentielt ja med presperm men vel en meget lille mængde hvis der var presperm. Men man bliver ikke gravid nær så nemt som sundhedsplejerskerne i skolen gav en indtryk af:) Jeg ville ikke bekymre mig.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Som Gitte345 skriver så opstår der præ-sperm når manden bliver ‘hård’ og når du placerer kondomet forkert ender dette på ydersiden, og der er altså risiko for graviditet - hvor stor risikoen er kan ingen svare på. Nogle bliver lettere gravide end andre. Slå koldt vand i blodet og hold øje med symptomer. Tag evt en test om et par uger hvis du stadig er bekymret.
Lani

Lani

64 indlæg
  • Skrevet
I teorien indeholder præsperm ikke sædceller, meeen... der kan sidde sædceller i urinrøret, hvis han er kommet inden for en rimelig tidsramme før i havde sex og fik vendt kondomet forkert, og så kunne sædcellerne godt have været kommet med op. Jeg har prøvet noget lignende, og jeg skyndte mig ned på apoteket og købte en fortrydelsespille. Jeg er ikke meget for at tage chancer!
Noora123

Noora123

43 indlæg
  • Skrevet
Mange tak for svar, det gjorde mig mere lettet.... Med hensyn til tidsramme så var der gået en hel nat og formiddag inden vi havde sex igen så der var gået mange timer. Men skal have min mens d 12 marts desværre er min meget uretmæssig så ja man får jo nok de tanker.... Er det fordi min mens lader vente på sig eller er jeg blevet gravid. Håber dog på det færste
Lani

Lani

64 indlæg
  • Skrevet
Ja så burde der jo ikke være noget. Man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, men jeg tror ikke chancen er så stor. Jeg ville dog tage en fortrydelsespille alligevel, for at være på den sikre side (jeg har selv lidt graviditets paranoia). Ellers hvis du ikke har fået din menstruation 3 uger efter i havde sex, kan du tage en graviditetstest dér.
Noora123

Noora123

43 indlæg
  • Skrevet
Hej alle sammen :) ville bare sige at min menstruation er kommet så All is good! Men til en anden gang smider vi det omvendte kondom væk! Vil ikke have de bekymringer igen xD