1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Kondomstørrelser

Kondomstørrelser

Youngdumbandbroke

Youngdumbandbroke

12 indlæg
  • Skrevet
Jeg har netop købt en del kondomer over nettet for første gang, da jeg tænkte det ville være nemmere. Der var et tilbud på en blandingspakke med forskellige typer kondomer, og også tre i forskellige størrelser. Jeg mener min kæreste er rimelig standard størrelse, vi plejer i hvert fald altid at købe alm str i supermarkedet. Tror i det vil være risky at bruge eks den større størrelse under sex, ifht om det kan falde af? Skal jeg bare smide det ud inden i stedet? Jeg ved det er et lidt mærkeligt spørgsmål, men jeg er ret bange for at blive gravid, så vil helst ikke risikere noget.
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
"Stor", plejer som oftest bare at betyde at det er længere, ikke at det er bredere. De fleste gode kondomer strækker sig gerne i omkreds. Skulle du have fået fat i dem der er "ekstra wide", så ville jeg nok vælge at prøve det på kæresten, og se om det passer.

Er du bange for at blive gravid, er det dog ikke kondom du skal tænke på at bruge som beskyttelse, da det er den værst tænkelige beskyttelse (ud over ingen) mod graviditet. Det er til gengæld den bedste til at beskytte mod sexuelt overførte sygdomme. Vil du sikre dig imod graviditet, skal du overveje, som minimum at supplere med anden anden form for beskyttelse, eks. pessar.
Youngdumbandbroke

Youngdumbandbroke

12 indlæg
Hvorfor tror du at pessar er mere sikkert mod graviditet end kondom? Det har jeg aldrig hørt før:) Men tak for svar omkring størrelser, det giver god mening:)
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
Det er ikke mere sikkert, men kondom er usikkert (i forhold til graviditet), og så er det smart at helgardere sig med en ekstra beskyttelse. At supplere, betyder at tilføje. Altså at bruge BÅDE kondom OG pessar.
Youngdumbandbroke

Youngdumbandbroke

12 indlæg
Ja okay, jeg havde overset ordet 'supplere', troede du skrev 'i stedet for':)
halvnudisten

halvnudisten

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Ahhh str. på et kondom er altså omkreds, det har absolut INTET med længden at gør, det er fuldstændig underordnet om kondomet er længere end pikken, hvis din kæreste normalt køber alm. str. kondomer så forsæt endelig med det, han ved hvad der passer ham bedst og det vil give jer en meget bedre aften...
Youngdumbandbroke

Youngdumbandbroke

12 indlæg
Tak for svar:)

Seneste tråde