1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Kys eller kærlig hilsen??

Kys eller kærlig hilsen??

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Kan vi blive enige om at en fyr - læs: mulig kæreste - helst skal skrive kys og ikke knus eller kærlig hilsen i en sms? Jeg har lige fået en med et knus, og det synes jeg altså er lidt for veninde-agtigt!! Som om han ikke rigtig vil alligevel!!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Glemte lige at sige at vi kun har kendt hinanden tre uger, men vi har kysset meget og har haft sex, så jeg vil jo rigtigt gerne have at han kommer med nogen hede kærlighedserklæringer til mig! Og det har han altså ikke gjort endnu! Snøft... (ved godt tre uger ikke er så meget, men han er bare så dejlig!)

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Fyre tænker generelt ikke så meget over hvad de skriver i sms'er som kvinder gør... Men så alligevel når det er i starten af et forhold. Måske kan han ikke få sig til at skrive kys og bruger så den sikre knus. Jeg vil nu også mene, at han efter 3 uger godt kunne skrive kys, for ligesom at vise at han er mere end bare en ven.

suzuki-tøs

suzuki-tøs

10 indlæg
  • Skrevet

Jeg har i en anden debat, læst fra en mand, at han skriver knus til vennerne og kys til kæresten, det var der mange andre mænd der gav ham ret i. Måske du skulle prøve at skrive kys til ham.