1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Kyskhedsbælter...

Kyskhedsbælter...

MissMogB

MissMogB

1 indlæg
  • Skrevet
Kære medlæser, Manden og jeg har for nyligt kastede os ud i et eventyr den involvere at han lever i kyskhed. Det hele startede som en lidt pjattede leg og personligt stod det ikke øverst på mit spisekort. Nu har vi dog prøvet det i en måneds tid og jeg må sige WOW, sikke en oplevelse. I en hverdag der er fyldt med stress, jag og lidt for mange kedelige opgaver kan romantik og sex godt komme lidt i baggrunden, men vores nye leg har i den grad pustet til gløderne og givet fornyet energi. Nu er det jo ved at være jul (sådanne før man får set sig om) og jeg overvejer stærkt at købe et lidt bedre kyskhedsbælte til manden, sagen er dog at som en "for sjov" julegave er de nok lidt for dyre og jeg ved ikke om han ville synes det var fedt med "den slags" julegave. Har overvejet at købe denne sag til ham: https://kink-shop.net/da/kyskhedsbaelter-traditionelle/31-bon4-kyskhedsbaelte-i-stal.html så hvis der er nogen der har gode eller dårlige erfaringer med den høre jeg også meget gerne fra jer. Er der andre der har erfaring med "frække" julegaver i parforholdet?
Dracae

Dracae

8 indlæg
  • Skrevet
Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige kyskhedsbælter (desværre ikke med en fast partner til at tage kontrol over nøglen til det), så jeg kan da godt give lidt feedback :) Nu skriver du ikke hvilket han har i forvejen, og hvor godt det virker. Der er også forskel på om det mest skal være symbolsk, eller om han virkelig ikke skal kunne komme fri, ej eller onanere. Af plastic"bælter" har jeg ikke ret gode erfaringer. Det er svært at få dem til at sidde rigtig godt fast, så kan ikke kan trække pikken ud når den er helt slap, men mænd er forskellige, så for nogen virker det sikkert. Eneste undtagelse for mig har været en der hedder Holy Trainer v2. Den kan jeg ikke komme ud af uden nøglen, og låsen er integreret i enheden, så man ikke let fx kan klippe den op. Jeg kan dog, hvis jeg er rigtig tændt, godt lykkes med at få orgasme ved at rykke godt i den, men det lykkes sjældent. Det bedste kyskhedsbælte jeg har prøvet, og det jeg har på nu, hedder CS-100 og kan ses her: http://www.fetisch-felix.de/shop/product_info.php/info/p33_CS-100.html Ideen er lidt det samme, men udover at sidde fast med en ring bag pungen, så holder bæltet rundt om livet det stramt ind til kroppen. Låsen er ligeledes integreret i bæltet, så uden nøglen har man et problem... Det er aldrig lykkedes mig at komme fri eller onanere mens jeg er låst i det. Om det kyskhedsbælte du har linket til virker for din mand, skal jeg ikke kunne sige, da det afhænger helt af hvordan han er bygget, men det ser da lovende ud.
Ingrid2

Ingrid2

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg har en profil her været der i 2 år nu og er meget glad, dette er mit profilnavn Ingrid 2, tal med mig her, hvis du er interesseret http://dk.findnewstory.com