1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. lidt hjælp

lidt hjælp

stardustXD

stardustXD

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej

for snart et halt år siden slog min kæreste op med mig pga. af han havdet en anden (de blev kærester men det holdt kun en måned) for et par måneder siden snakket vi sammen igen og vi var også sammen to gange (lidt dumt)

han sagde at han stadig holde meget af mig og syntes at jeg var dejlig men at det ikke ville blive godt hvis vi starte noget der (og jeg kunne kun give ham ret)

jeg kunne ikke holde det ud mere for jeg kunne i får ham og kunne ikke komme vider hvis jeg snakket med ham så jeg sagde at vi havdet brug for noget tid hvor vi ikke snakket sammen.

der er nu gået næsten 4 måneder men jeg savner ham stadig men vil et eller andet sted ikke havde ham lige nu.
nolge der ved hvad jeg skal gøre? og om man kan finde sammen med sådan en ex sender i livet?

håber på hjælp

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Selvfølgelig kan man finde sammen med en ekskæreste senere i livet, men hvis du skal være lykkelig her og nu, tror jeg, du skal lade være med at spekulere for meget på, om I mon finder sammen igen. Hvis man bruger for meget energi på at tænke på en ekskæreste (hvor dejlig han end må være) bliver det altså utroligt svært at komme videre.

Jeg har selv en ekskæreste, som jeg holder sindssygt meget af. I lang tid gik jeg og spekulerede på, om han mon var den rette for mig, selvom jeg selv havde slået op med ham. Det resulterede i at jeg slet ikke blev klar til at møde nye flirter og så kommer man jo aldrig videre.

Så mit råd er: Prøv at glemme din ekskæreste lidt, selvom det er svært. Når du ikke skal være sammen med ham nu, bør du heller ikke bruge din energi på at tænke på ham.

Held og lykke med at møde en ny fyr!

LilleLis

LilleLis

5 indlæg
  • Skrevet

Man kan sagtens finde sammen med en x igen, MEN MEN MEN her må jeg give fyrene ret : man skal aldrig gå tilbage til en fuser - der er jo en grund til at man gik fra hinanden!

Havde selv en x jeg ikke så godt kunne give slip på og jeg vågnede først op da vi fandt sammen igen og jeg vågnede op ved siden af ham og tænkte: Jøsses, hvor jeg dog bare overhovedet ikke bryder mig om dig mere!

Selvfølgelig vil man savne dem når de forsvinder ud af ens liv, men måske han bare forsvinder for at give plads til én der er endnu bedre for dig???

Op med hovedet, stort smil på og nyd livet som single - man sidder alt for hurtigt fast i tosomheden!

Held og lykke med det hele

stardustXD

stardustXD

2 indlæg
  • Skrevet

mang tusinde tak for jers råd, i er faktisk en stor hjælp

men jeg må også sige at det er rart ikke at i syntes at jeg er mærkelig at jeg tænker sådan her..

så nu vil jeg prøve så godt jeg kan at følge dem

Seneste tråde