1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Lidt skæv

Lidt skæv

Fyren80

Fyren80

1 indlæg
  • Skrevet
Hej Kvinder, Jeg er flov og genert over min pik fordi den er lidt skæv. Syntes det er svært at tale om med dem jeg har sex med, for jeg har sex, ofte ret god og meget intim sex men det ligger altid i baghovedet, om hun nu tænker “den er da lidt underlig den der”. Har ikke et fast forhold lige nu! Er aldrig blevet afvist på grund af det, har heller ikke oplevet nogle problemer i den forbindelse. Men jeg kan ikke lade være med, at være flov og genert og tænke på hvad kvinderne mon tænker om det? Den er ellers pæn i forhold til hvad man ellers ser og de er jo meget forskellige pærcis som også kvinder er det, men skæv er den og det er flovt. Hvad tænker i når i ser sådan en og hvornår er det for meget eller bare ikke pænt?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Min kærestes pik er vind og skæv. Den krummer rigtigt meget til venstre. Altså ikke i en 90 graders vinkel eller noget, men den har en fin, blød, tydelig bue. Det påvirker mig slet ikke og har aldrig nogensinde være noget jeg har tænkt over. Vores sex er fantastisk, og jeg synes da hans pik er så fin som en pik nu engang kan være. Min xkærestes krummede også. Det tænkte jeg heller ikke over og det påvirkede slet ikke vores sexliv negativt. Jeg har aldrig overvejet at det skulle være flovt for dem? Så ift dit spørgsmål: Jeg tænker slet ikke over det, og synes på ingen måde det er noget du skal skamme dig eller være flov over. Tværtimod kan en skæv pik faktisk være utroligt stimulerende ift en lige.
gitte345

gitte345

565 indlæg
  • Skrevet
Det er mere normalt, at en pik er skæv end at den ikke er det...ud fra dem, jeg har kendt i hvert fald. Det er intet problem.
ItLars

ItLars

67 indlæg
  • Skrevet

Mest populære tråde