1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Ligget i kærestens ting..

Ligget i kærestens ting..

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

EDIT: der skal selvfølgelig ikke stå ligget i overskriften men kigget

Hej piger..

Jeg kom til at kigge i min kæreste samtaler fra msn, skammer mig for har aldrig gjort sådan noget før..

Han har så skrevet meget med en pige fra hans klasse (som selvfølgelig ikke gør noget) men han skriver søde, baby (og det aller væreste, SKØNNESTE) til hende..

Hvad skal jeg gøre? lade som om det ikke er sket eller hvordan siger man til kæreste at man altså ikke stolede på ham og kom til at kigge i hans ting?
- Ved ikke hvad jeg skal gøre? Please hjælp mig hurtigt, han kommer snart hjem!!!

Tak!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Kom nu piger

poderdemujer

poderdemujer

78 indlæg
 • Skrevet

hej.

Jeg ville nok bare sige det, som det er. Men jeg har aldrig selv stået i situationen. Jeg tror, jeg ville føle en form for dårlig samvittighed over at have kigget, hvis jeg ikke sagde det. Og på den anden side vil det sikkert også være det bedste for dig, at få snakket om det med ham

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Okay tror jeg også jeg gør - kan nok ikke lade vær.. Men tja har dårlig samvittghed, men på den anden side ikke..

TNK

TNK

8 indlæg
 • Skrevet

Måske vil jeg bare konfrontere ham med at du ikke bryder dig om at han taler/skriver sådan til andre piger, fordi det støder dig på en ubehagelig måde!
Og ja så indrøm at du har kigget...han bliver formentlig sur over at du har kigget men så er det bare at du skal ha den vendt til hvad det hele egentlig handler om nemlig at han tiltaler hende på en måde som han ikke burde og DET er forkert! Men det er det at snage jo også
Håber du finder ud af det

Mettemusen

Mettemusen

344 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes ikke du skal have dårlig samvittighed, du gjorde det jo ikke i ond tro. Jeg tror ikke det at snage, handler om hvordan man har det med sin kæreste, men oftere (sådan har jeg det i hvert fald) om at man kan blive usikker på sig selv. Så indrøm overfor din kæreste, hvad du har gjort, og forklar ham at du ikke har gjort det fordi han har gjort noget forkert, men fordi du måske var nervøs for hvad du kunne finde.

Og fortæl ham så at du fandt noget, du ikke brød dig om. Men husk også at det ikke nødvendigvis er forkert at kalde sine veninder "skønneste". Måske er det bare sådan han taler med sine veninder, og så må du respektere, hvis han ikke har tænkt over at det kunne såre dig, istedet for straks at anklage ham for at flirte.

Så må I aftale nogle spilleregler, for jeg synes på den anden side heller ikke det er iorden at han fortsat kalder sine veninder sådan hvis det gør dig utryg (og det er iorden, hvis det gør det. Det ville dælme også gøre mig utryg, uanset om der så var noget i det eller ej. Men jeg er også ret jaloux anlagt, hehe)

Og husk så at den bedste måde, han kan undgå at du snager i fremtiden (for det er ikke helt sundt og godt for forholdet), er ved selv at være enormt åben. Jo mere han fortæller dig om hvem han sms'er med, lader dig kigge med når han sidder ved computeren, og fortæller dig hvad han både synes er godt og hvad der er skidt i jeres forhold, desto mindre trang vil du formodentlig have til at tjekke ham.

Pøj pøj - hilsen en der selv har snaget og fundet noget. (Og hvor det - ligesom jeg tror i dit tilfælde - viste sig slet ikke at være så slemt som det var i mit hoved)

JanneCamilla

JanneCamilla

12 indlæg
 • Skrevet

Hej

Ved godt det er lidt sent at skrive nu - men ville lige svare at i da burde kunne læse hinandens "skriverier" uden at blive sure eller få dårlig samvitighed - Min kæreste og jeg har ingen hemmeligheder for hinanden - vi kan kigge i hinandens sms'er eller hvad ved jeg, hvis vi har lyst til det. Et forhold bygger jo på gensidig tillid og respekt.

Min kæreste som sidder og læser med syns også helt sikkert at du skal konfrontere ham på den måde, at du skal spørge hvorfor han kalder sin veninde disse ting - og sige at det bryder du dig ikke om.

Held og lykke med det

Sunal

Sunal

2 indlæg
 • Skrevet

At du har kigget i din kærestes mail/msn bag hans ryg, tyder på mig til at du har været usikker over et eller andet. At du måske har haft en fornemmelse om et eller andet i jeres forhold. Det er ikke ment som en opsang. For jeg synes netop at du skal konfrontere ham med det, I må ikke alene have snakket om denne usikkerhed/fornemmelse for det er vigtigt og så må du have snakket med ham om de samtaler med denne pige. Fortæl ham at du bliver ked af at han kalder en anden pige end DIG for sådanne søde ting. At sådanne udtryk er forbeholdt dig...
At kigge i hinandens private ting er ofte et udtryk på en eller anden form for usikkerhed, enten hos sig selv eller i forholdet. Det er ikke nødvendigvis i en ond mening at man gør det og de fleste har vel gjort det på et eller andet tidspunkt.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeres største problem er ikke, at han skriver SKØNNESTE til en anden pige, men at du går bag hans ryg og læser hans private skriverier!
Efter min mening tyder det på, at du ikke stoler på ham, og det er jeg ked af, både på dine og hans vegne. Hvis det var mig, der mistænkte min kæreste for at skrive noget upassende til andre piger, ville jeg ÅBENT spørge om lov til at læse hans samtaler. Ville han ikke give dig lov til det, ville det være et problem, for jeg synes, at der skal være åbenhed i et forhold. Men at du gør det bag hans ryg er uheldigt og hvis jeg var din kæreste, ville jeg blive ret sur og virkelig begynde og tvivle på om jeg kunne stole på dig.
Jeg synes at du skal fortælle ham du har gjort det, og undskylde! Så kan I måske bagefter tage en snak om hvorfor du ikke stoler på ham, men færst og fremmest er det altså dig der skal undskylde for at være gået bag hans ryg.

 • Skrevet

Altså jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til det, for jeg har rent faktisk stået i samme situation, hvor jeg via min kærestes beskeder fandt ud af, at han havde været sammen med en anden. Det mener jeg på ingen måde at jeg skulle undskylde overfor. Jeg mener heller ikke altid at det er fordi man ikke stoler på vedkommende, hvis du ved hvor mange der kigger kærestens sms, emails osv. For min skyld var det da også lidt nysgerrighed over, hvem min kæreste egentlig kendte.. ( det var et halvt år efter vi blev kærester). Selvføgelig er det ikke sjovt for din kæreste at du har kigget, og når du også selv har det lidt dårligt med det, så synes jeg også det er en god ide lige at sige, undskyld skat, jeg har gjort noget, som jeg godt ved er dumt og så fortæl ham hvad du så læste og at det brød du dig ikke om, hvorefter det er en super god ide at få talt ud omkring grænserne med hensyn til et forhold.! I mit forhold nu må jeg tjekke hans email, hans telefon alt.. og det gør også, at så føler jeg ikke trang til at tjekke det.. så det handler meget om åbenhed og grænser.. Men synes du skal konfrontere ham med det på en pæn måde, da du jo trods alt kiggede på hans private telefon uden at spørge først..