1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Ludoman-lystløgner!!

Ludoman-lystløgner!!

Maloua

Maloua

55 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Ska bare lukke lidt sur galde ud! Og håbe på, at der ik er nogen er jer der har mødt ham.
Min "kære" eks viste sig at være ludoman og lystløgner! Hvordan ka man lyve om at man har en datter? Når man slet ik har nogen børn..Udover dem i hans eget syge hovede!!! Hvordan ka man lyve om, at sin syge mor ryger hash? Hvilket hun ik gjorde. Hvordan ka man lyve om, at min bedste veninde sidder og skriver hede beskeder til ham? Hvordan ka man lyve min familie direkte op i ansigtet om, at han har afleveret deres penge til ham der sku sælge dem computere? Hvilket han ik gjorde, men spillede 14000 kr op! Plus det løse han tog fra mig.. Han løj endda om, at der var nogen der truede hans mor på livet pga penge. Hvilket heller aldrig var sket. Ihvertfald ik lige den dag han påstod. Men jeg ku blive ved med alle de løgne jeg hørte.
Hvorfor ska sådan en bums ødelægge andre menneskers tro, på godt i andre mennesker!? For det er hva han har gjort.. Også selv om det kun varede 3 måneder.
Min kæreste som jeg har været sammen med i over et år nu, har mærket lidt til det. Og det er jo synd for ham, for det er jo ik hans skyld. Men min tro til andre mennesker er meget lille. Og der ska mere til før jeg stoler på folk.
Selvom det efterhånden er 2 år siden, sidder hadet stadig i mig. Og ind imellem kommer det op til overfladen, og så ska det bare ud!
Hans storebror måtte betale hans gæld til mine forældre, for min far havde taget hans bil som pant. For den kørte spaden nemlig rundt i. Og så havde han glemt et temmelig dyrt kamera og kuffert med tøj hos mig. Farmand fik kameraet og kufferten brændte mig og tøserne.. UPS! He he..
Håber godt nok aldrig, at der er nogen af jer der løber ind i ham, eller den type..

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Har været gift med en af slagsen. Det kostede mig 300.000!!!! Bliv ved med at lukke galde ud,det hjælper, og en dag vil du opdage at du egentligt har mest ondt af idioten.

niji

niji

12 indlæg
  • Skrevet

Jo tak jeg kender alt til at have en ludoman kæreste og deres løgne, dog ikke nogle i sådan en grad, som din eks. Fandt mig i hans pis i 8 år, dog erkendt han sit spilleproblem og kom i behandling. Jeg sagde heldigvis fra til sidst, men selvfølgelig kontaktede han mig via mail og vil bede om syndsforladelse og på det tidspunkt havde jeg også bare fået nok og sendte ham et sviner brev om den måde han havde behandlet mig på, da jeg klikkede på send knappen var det med en lettende følelse. Så giv du bare den gas eller gør det samme som jeg, det kan ihvertfald anbefales, for jeg hørte ikke mere fra ham og jeg fik det bedre. Men ligesom dig kæmper jeg også med at kunne stole på andre mennesker, det er iriterrende at sådan en stodder skal ødelægge det