1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Mænd er nogle utro-svin!!!

Mænd er nogle utro-svin!!!

Sukkermuss

Sukkermuss

33 indlæg
  • Skrevet
Hej og undskyld for overskriften. Den skulle bare lige fange :) Jeg har det lidt sådan at mænd altid er tilbøjelig til at være utro og jeg ved virkelig ikke hvor jeg har den opfattelse fra! Men jeg har det som om at mænd ikke kan gå igennem et livslangt forhold uden at være utro på noget tidspukt. Og ja, nu er der nok nogle der tænker, at kvinder også kan være utro, men dem er jeg lidt ligeglad med nu, da jeg er til mænd :) Jeg har haft to forhold i mit liv, et langt forhold og der var han ikke mig tro, og mit nuværende forhold på 15 mdr og han har heller ikke været mig utro, men jeg elsker ham rigtig meget og er så glad over at have fundet ham, da han er dejlig, sød, forstående og en ordentlig fyr. Men så er der det der med utroskab!!!! Jeg slider mig selv med at han sikkert ud i fremtiden en dag vil være mig utro, for det gør mænd! Hvorfor er det sådan og hvorfor kan jeg ikke stoppe med at tænke det????og er det rigtigt at efter man har været i et forhold længe så blir kvinden kedelig og så begynder manden at søge noget som er mere friskt, ungt og mere spændenden?? Jeg kan græde bare ved tanken!! Glæder mig til at høre jeres meninger- gerne mænd også :)
kamilla18

kamilla18

48 indlæg
  • Skrevet
Hold nu kæft hvor er du generaliserende :) Synes det er noget fis at du har sådan et syn på mænd, for kvinder er skam lige så slemme som mænd. Hvis du regner med din kæreste er dig utro i fremtiden, så ender han nok også med at være det. Ikke fordi han ikke elsker dig eller er hjerteløs, men fordi du konstant vil have en mistanke om at han er det, og så kan han vel lige så godt gøre det :)
Sukkermuss

Sukkermuss

33 indlæg
  • Skrevet
Ey jeg ved det kan lyde generaliserende og jeg behandler ham overhovedet ikke på baggrund af det. Det er som nævnt blot en tanker der følger mig selvom jeg vitterligt ikke ønsker det! Og kan ikke rigtig komme af med den. Man hører tit rundt omkring om den ene og den anden som har været utro- selv også nogle fra familien. Jeg bliver så rasende indeni når jeg hører det, som om det er sket overfor mig selv.
contrast

contrast

1688 indlæg
Jeg forstår godt at det frembringer de følelser i dig, og at det kan være slemt at slippe igen. Jeg har ikke været med nogle som har været mig utro, men hvis jeg havde, er jeg sikker på at jeg ville tænke nogle lignende tanker. Men der er jo også alle dem, som ikke kunne finde på at være nogen utro, dem hører man bare ikke om :)