1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Mange mænd :(

Mange mænd :(

EmotionS

EmotionS

25 indlæg
 • Skrevet
70 mænd i alt Jeg er 27 Er jeg billig?
MissDiamond

MissDiamond

50 indlæg
 • Skrevet
Jeg vil ikke kalde dig billig. Så læge du selv har det godt med det, så er det vel det vigtigste, efter min mening.
Lani

Lani

64 indlæg
 • Skrevet
Det kommer vel an på din egen selvopfattelse. Personligt synes jeg at det er rigtig mange, men vi er alle forskellige og man skal gøre hvad man selv føler for. Vend den om: Hvis en mand du dater fortæller han har knaldet med 70 kvinder, ville det så ændre dit indtryk af ham?
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
 • Skrevet
Vil du have et mandligt indspark her ? Billigt er når du kan få en liter letmælk til 3 kr. Hvor mange du har været sammen med, har ingen betydning for den mand der elsker dig. Det kan dog give anledning til at tro at du måske vil have svært ved at leve i et monogamt forhold, så du skal nok ikke ud og finde en meget jaloux mandetype. Personligt har jeg ALDRIG spurgt en kvinde jeg har datet om hvor mange hun har været sammen med, og jeg husker ikke at nogen af dem jeg har været sammen med har spurgt mig heller. Hvad der så diskuteres mellem venner, det er en anden sag. Og hvis det er dine venner og veninder der sætter de tanker i dig, så skal du måske overveje hvor meget af den slags information du deler med dem.
Den glade

Den glade

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg vil også stille regne stykket for ved en seksuel debut som evt. 15 årig har du i gennemsnit været sammen med 5,8 mænd om året. det erca 1 hver anden måned. vi kan konkludere at du er glad for det seksuelle eller bare for at ha en person tæt på, og det er der jo ikke noget galt i! men hvis du er bange for at være billig skal du måske tænke mere over nogle længere varige forhold. :-)
EmotionS

EmotionS

25 indlæg
 • Skrevet
Tak for svar Jeg har en mand, men han er ekstrem jaloux og det også fordi jeg har været sammen med en del. Derfor er han meget jaloux... Min egen selvopdattelse er at jeg er ret klam :( eller har været ret klam :(
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
 • Skrevet
Ej det selvopfattelse må du ikke have! Du skal bolle med hvem du vil og hvornår du vil. Nok ikke mens du har en kæreste haha, men du ved hvad jeg mener. Du skal finde dig en kæreste der tænker på nutiden og fremtiden med dig og ikke tænker over din fortid. Han har ikke noget at være jaloux over, når du jo vælger at være sammen med ham og ingen anden.
Aisa

Aisa

64 indlæg
Sig til ham, at han må komme over den jalousi og lade din fortid være glemt. Nu er det nuet, der tæller og jeres forhold. Det forstår han, hvis hans følelser for dig er oprigtige. Den selvopfattelse er der absolut ingen grund til at have. Du har måske truffet nogle dårlige valg, iflg. dig selv. Nu er du så modnet og har fået en anden indstilling til tingene, men ved du hvad, det beviser bare, at du er et menneske på godt og ondt, præcis ligesom alle os andre. Tro mig, vi har allesammen gjort/sagt ting, vi ikke er stolte af, og som vi kommer til at fortryde senere i livet. Det er helt normalt. Ingen er perfekte eller fejlfri. Tænk pænere om dig selv og lad være med at være så hård mod dig selv. Vær din egen bedste ven. Der er også plads og accept til dig i denne verden. Du skal elske dig selv for at kunne elske andre, og det gælder både de gode og de mindre gode sider af dig selv. Begge dele er en del af dig som person.
sweetyz

sweetyz

41 indlæg
 • Skrevet
Det er mange, og hva så? Du har levet livet, prøvet lidt af hvert. Tænk på du er den du er idag, pga din fortid. Uden den ville du ikke være den du er idag :-)
EmotionS

EmotionS

25 indlæg
 • Skrevet
Hvor er i søde <3

Seneste tråde