1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Mens skal væk!!!

Mens skal væk!!!

IN

IN

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg står i denne situation, at jeg gerne ville forskyde min mens. Jeg holdte min pause i tirsdags, og tog 2 piller i går, for at stoppe menstruationen. Det vil sige, at jeg kun holdte 2 dages pause, og opdagede i går, at det ikke ville passe jeg fik min menstruation. Vil den nå at gå væk? Jeg er desperat
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Jeg har endnu ikke oplevet at jeg kunne stoppe min mens når først den er kommet.
culpa

culpa

561 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil sige, at det er for sent nu. Man skal planlægge sådan noget i god tid
contrast

contrast

1688 indlæg
  • Skrevet
Og desuden, hvordan kan man være desperat efter at stoppe sin menstruation? Hvis du skal svømme kan du bruge tampon, hvis du planlægger at have sex med nogen er det jo ikke verdens undergang. Man kan jo stadig være intime sammen uden at en decideret sexakt behøver at indgå i det.
C-me

C-me

25 indlæg
  • Skrevet
Jeg fortsatte med mine p-piller. Altså holdt ingen pause overhoved. Det gjorde at menstruationen blev væk. Men den kommer så efter nogle mdr. og man viste så ikke hvornår det var. Da jeg så blev steriliseret, så blev jeg brændt oppe i livmoderen. Det gør at jeg slet ingen menstruation får. Dét er rigtig dejligt. Jeg fik dog afvide at den kunne komme igen efter 3-5år. Men så kan jeg få fortaget samme operation igen. Jeg ved ikke hvorfor du vil undvære din mens. Men operation er vist ikke for alle.