1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Min fyr onanere og har frække tanker til andre ...

Min fyr onanere og har frække tanker til andre kvinder

KKaty

KKaty

3 indlæg
  • Skrevet
Okay.. Det et et mwget ømt punkt for mig. Igennem de 9 måneder mig og min kæreste (O), har været sammen, har han onaneret, og haft seksuelle tanker til 38 kvinder. Det inkludere også min mor, lillesøster, og hans lillesøster. De fleste af de piger/kvinder, har han haft nøgenbilleder af, og ser dem til daglig. Hver dag, kommer der et nyt navn, eller to.. Jeg er så ødelagt af det, og ved ikke hvad jeg skal gøre. Han er 17 år gammel, bliver 18 i år. Please, hjælp mig. - K.
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Du taler med ham om det først og fremmest. Derefter overvejer du, om du vil være sammen med en mand, som ornanerer til sin lillesøster, for det er bare direkte frastødende. Det er normalt at mænd ornanerer, specielt i den alder, men ikke til folk de kender, og slet ikke til familiemedlemmer. Personligt ville jeg ikke acceptere sådan en opførsel, for det er meget langt fra at være normalt, det han laver. Hvorfra ved du, hvor mange han har haft seksuelle tanker om?
KKaty

KKaty

3 indlæg
Han har fortalt det vær eneste gang, som om han er stolt af det. Jeg prøver at snakke med ham om det hele tiden. Men han bruger undskyldninger, som han ikke har tid, eller ikke kan overskue mig. Han vil hellere være sammen med sine venner, end at prøve at kommunikere med mig. Han skubber mig væk, for at ryge hash hele dagen, ig jeg har også sagt, at han er ude i et misbrug, og at han er nød til at skrue nedHer er nogle af dem.
KKaty

KKaty

3 indlæg
Her er resten.
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Det forhold fungerer jo tydeligvis ikke for dig, hvilket er forståeligt, da hans opførsel er så uacceptabel. Desuden er den opførsel på ingen måde normal, så prøv at overveje om du vil være sammen med en mand med så afvigende adfærd som ovenikøbet også har i misbrug, for han kommer nok ikke til at ændre sig, ikke engang for din skyld.

Mest populære tråde