1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Min kæreste er lidt generet af, at han kun har ...

Min kæreste er lidt generet af, at han kun har haft sex med mig, hjælp?

hejlilledu

hejlilledu

30 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste har kun haft sex med mig (vi er begge 23år), jeg har været sammen med lidt flere. Og det generer ham en lille smule, at han nok kun kommer til at have sex med mig resten af liver. Han siger, at det ikke betyder så meget for ham, men det kommer alligevel relativt tit til udtryk. Kan jeg hjælpe ham på nogen måde? Hvad foreslår I? Jeg frygter, at han tilsidst ender med at slå op, fordi han vil prøve noget mere. Men jeg frygter tit det væreste... Har I prøvet noget lignende?
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
  • Skrevet
Sådan en klovn.
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
  • Skrevet
Nu er det ikke til at vide hvordan jeres forhold er, eller hvor længe i har været sammen. Hvad med swingerklubber måske? Mit forhold blev reddet af vi gjorde det åbent, så længe vi var ærlige omkring det. Sex, kan sagtens være sex, uden der behøver være mere i det.
contrast

contrast

1688 indlæg
  • Skrevet
Hvis det generer ham sådan, så må han jo kaste forholdet væk. Hvis han så finder ud af, at det egentlig ikke var så specielt igen, jamen tough luck. Jeg synes du skal tage en lang snak med ham om, hvad det gør ved dig, at han har det på den måde - han har ligesom brudt din tillid og du tror ikke længere, at han har nok i dig. Han burde gøre dig den tjeneste at gå fra dig - ellers så må du gøre det. Han lyder godt nok meget umoden.
Allie00

Allie00

119 indlæg
  • Skrevet

Min kæreste har kun været sammen med 2 piger hvor jeg er den ene.. Jeg frygter også at det får konsekvenser en dag - at han får lyst til at komme ud og prøve noget mere.

Selv siger han at han elsker mig og kun vil  mig.
Men jeg ville snakke med ham - egentligt kan jeg godt forstå ham.. Livet er kort og man vil nok gerne have prøvet nogle ting af.

Måske når I har været sammen længere kan I åbne op for fx en trekant eller spørg ham hvad han gerne vil ? Jeg er ret sikker på at prøver han en anden pige, vil han opdage, at der er sq ikke så stor forskel.

FrkVinter

FrkVinter

23 indlæg
  • Skrevet
Sådan en klovn.. Ja undskyld. Jeg var selv sammen med en, engang, hvor jeg var den eneste han havde haft sex med, og det nagede ham så forfærdeligt meget, han spurgte om vi ikke kunne have en trekant eller gå i swingerklub og jeg sagde nej, den er jeg ikke med på kammerat, du skal være velkommen til at løbe hornene af dig, men det bliver uden mig. Jeg kan huske at han blev så pisse rasende og kaldte mig egoistisk over at jeg ikke ville lade ham bolle rundt omkring samtidig med at han var kærester(eller hvad vi nu var) med mig.. Haha, når jeg sidder og tænker tilbage på det, må jeg sgu ærlig indrømme at jeg er ved at flække af grin her. Nå. Det endte så med at han brød forholdet og prøvede at få mig til at fremstå ond kold og kynisk over min manglende "samarbejds-villighed" - og så kom han jo også tilbage efter 3 uger og erklærde sin kærlighed igen og havde fundet ud af, at det ikke var særlig meget værd, kontra et forhold - og nej selfølgelig tog jeg ikke stodderen tilbage, han havde jo valgt *griner* Kommer an på hvor åben du er omkring det, hvis du har lyst til at tilbyde din kæreste en trekant, swingerklub eller et greenCard så er løsningen jo nem nok - medmindre at mer' vil have mer'. Ellers må han jo tage valget selv.. enten eller.. Ingen skal have ret til at blæse med mel i munden.
Aisa

Aisa

64 indlæg
  • Skrevet
Personligt har jeg selv "kun" haft sex med min mand, men det tænker jeg ikke over. Det går ikke mig på aldrig at have prøvet andre, og det er heller ikke noget, jeg har lyst til. Jeg tror på, at hvis man elsker sin partner højt nok, så har man nok i det, man har. Måske han føler sig underlegen, fordi du er kvinden, og fordi du har størst erfaring. Han føler sig måske ikke som en rigtig mand. Jeg ved det ikke. Det er et gæt fra min side. Jeg kender ham jo ikke.