1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Min kæreste ved ikke hvorfor han gør ting

Min kæreste ved ikke hvorfor han gør ting

Nanna

Nanna

60 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej!
Jeg håber, I kan hjælpe mig, for jeg er godt nok forvirret. Mig og min kæreste har været sammen i 1½ år nu, og det har været lidt turbulent. Han var mig utro for et år siden, og det spøger stadig lidt ind i mellem.
Men det egentlige problem er, at han aldrig kan sige, hvorfor han gør noget. Han aner det ikke, han kender simpelthen ikke sig selv. Han siger han prøver at tænke over det, men det resulterer aldrig i noget. Jeg synes, det er synd for ham, at han ikke kender sig selv, for han gør ind i mellem nogle rigtig dumme ting, som han efterfølgende ikke kan forklare, og det sårer mig ret meget.
Jeg tror ikke han har særlig meget selvtillid, og jeg kan godt se, jeg måske også har været med til at køre den i bund, fordi jeg tit bliver meget sur over, han så ikke kan forklare, hvorfor han gør ting, såsom at være utro.
Han har nogle venner, som jeg tror han ser en del op til, og de er slet ikke den slags mennesker, jeg bryder mig om. Han ser vist også op til sin far.
Jeg vil rigtig gerne hjælpe ham til at forstå sig selv bedre, så han danner sine egne holdninger og sine egne meninger til ting, i stedet for at forvente at mig eller en ven eller faren fortæller ham, hvad han skal synes. Men jeg aner ikke, hvordan jeg skal hjælpe ham. Jeg har snakket med ham om det, og han giver mig bare ret, men der sker ikke noget efterfølgende. Har I nogle gode råd? Jeg overvejer, om det bedste simpelthen ville være at gå fra ham, men jeg elsker ham rigtig meget, så jeg har ikke lyst til det.
Hjælp mig!

Something..

Something..

5 indlæg
  • Skrevet

Hej
Jeg må sige, at hvis du allerede overvejer at droppe ham, så har du på en plan allerede skubbet ham fra dig, det kan evt. skyldes hans utroskab for et års tid siden.

Men kan han slet ikke forklare nogle af hans handlinger?

huntigerpige

huntigerpige

2 indlæg
  • Skrevet

Som udgangspunkt skal man altså ikke forandre sin kæreste.

Så jeg synes du skal overveje, om du virkelig elsker han så utrolig meget, at du kan og vil leve med ham som han er.

I bund og grund er han vist bare en umoden ung fyr der slet ikke er klar til de ting du er ved at lægge an til.

Knus

Surreal-things

Surreal-things

11 indlæg
  • Skrevet


jeg synes det lyder som hans undskyldning for at spiller rundt med dig, tror ikke hans kan finde på en god løgn/alibi for det han går og laver.

Man ved vel hvad man laver, ellers er man da for dum