1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Min kærestes fantasi om en trekant.

Min kærestes fantasi om en trekant.

Quets

Quets

2 indlæg
  • Skrevet
Hej derude! Min kæreste og jeg for nyligt downloadede appen "ipassion", som er en form for spil, hvor man besvare sex,fantasi og kærligheds spørgsmål til hinanden. Af spillet belv hun spurgt om, hvorvidt hun havde haft fantasi om en trekant før, hvortil hun havde svaret, at hun havde leget med tanken. Da det kom meget bag på mig(og chokerede mig en del), kontaktede jeg hende, og spurgte hvad hun mente med det. Hun sagde da, at hun bare havde tænkt på det før, og at hun ikke ville være afvisende, hvis jeg kom og spurgte hende omkring en trekant. Jeg var meget overrasket, og har det sidste stykke tid gået og tænkt meget over det. Jeg bliver i virkeligheden lidt ked af, at tænke på at hun går med den fantasi, og at hun muligvis har lyst til at være sammen med en ekstra mand/kvinde. Jeg ser sex som et bånd mellem to personer som elsker hinanden, og ikke så meget som en leg, og derfor har jeg det virkelig stramt med at hun går med tanken om, at have en trekant. Hun er min første reele kæreste, og vi har kun været sammen med 8 måneder. Hun siger jeg ikke skal tænke på det, og at hun muligvis heller ikke har lyst til det, når hun står i situationen. Men alene det at hun går med fantasien, sætter mange tanker igang hos mig, både omkring fremtiden og også på nuværende tidspunkt. Vil derfor høre, om der er nogen som har haft lignende oplevelser med det, eller som har gode råd til behandling til mit lille problem. For det går mig virkelig på.
anonymcat

anonymcat

108 indlæg
  • Skrevet
Tror du gør det større end det er. Det lyder som om det bare er en tanke der har strejfet hende engang, og ikke andet. Som du selv siger, så ville kun nok ikke gøre det, hvis det faktisk blev en mulighed. Jeg synes du skal ligge det fra dig, både for dig selv og din kærestes skyld. Det er bare en tanke hun har haft ikke andet. Synes det ville være syndt at være efter hende pga det.
deterjobaremig

deterjobaremig

5 indlæg
  • Skrevet
Der er kæmpe stor forskel på hvad man har af fantasier og hvad man faktisk kunne finde på. Jeg har også fantaseret om at være sammen med en anden pige, men ville ikke gennemføre det selvom jeg fik muligheden... Læg det fra dig, hun har selv sagt at det jo bare er en fantasi og at hun nok ikke ville gøre det.