1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Missionærstillingen?

Missionærstillingen?

leeloo

leeloo

18 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Den ældste, mest almindelige, nemmeste..
Okay okay, men hvad hvis man indfanger sig en fyr der kun (og kun!) vil den stilling, og som i øvrigt holder meeget længe??
Det prøvede jeg i oktober (en one-nighter), og det gik op for mig, hvor svært det er ikke at komme til at ligge der som en død fisk, man kan jo ingenting! Noget helt andet end når man ruller rundt i alle mulige forskellige..
Som i nok kan regne ud var det ikke den fedeste oplevelse men det kunne det nok have været så hjælp mig lige her piger med nogle tricks hvis jeg skulle komme ud for sådan én igen.
(Skal lige siges det foregik på en flad græsplæne, det gjorde det jo ikke nemmere.. møbler, tak)

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Man kan jo variere missionærstillingen rigtig meget. Evt. kan han tage dine ben op på hans skuldre. Det trimmer også både mave, lår og røv . Og så har du lettere ved at mærke ham. Det er også vigtigt at variere i tempo.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Missionær er nok den stilling i verden man nemmest kan gøre kedelig.
Men vil sige at det altså også kan være fantastisk hvis fyren lærer og gøre det rigtig ved at ændre lidt på stilling.
Ligesom Dorthe siger ved f.eks at tage dine ben op på hans skuldre o.s.v.

sweety7

sweety7

3 indlæg
  • Skrevet

kan kun give jer ret i at det hurtig bliver lidt kedeligt, men det kan gøres sjover ved at sætte dine fødder på hans brystkasse så kan du bedre mærke ham og dine hænder har adgang til det meste af hans krop

mistress

mistress

15 indlæg
  • Skrevet

missionæren er måske gammeldags, men altså også den stilling hvor du kan få de bedste orgasmer og nyde dem, taler af erfaring, og man kan jo flytte rundt selv om man ligger ned på ryggen så du sel føler du får mest ud af det, en pude under hoften kan gøre fantastiske undeværker. brug fantasien(og jo det kan lade sig gøre med en missionær)