1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. muslimske pige, mistet mødom

muslimske pige, mistet mødom

melissa14

melissa14

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej alle sammen Jeg er en muslimsk pige, som virkelig har brug for hjælp. Jeg har mistet min mødom, jeg havde sex med en dansker. Jeg var til en fest, hvor jeg havde drukket mod min vilje. Jeg blev presset af vennerne, så jeg blev meget stiv. Efter festen tog vi hjem til drengen. Pigerne tog sofaen, og de tvang mig til at ligge i hans seng, da der ikke var andre soveplader tilbage. Jeg husker det ikke så meget, det eneste jeg stort set husker var at han lå oven på mig, andet husker jeg ikke. Men problemet var at jeg havde mens i mens vi havde sex. Næste morgen er der så blød på lagenet, jeg ved ikke om det er mens blød eller min mødom. Det er virkelig noget jeg på ingen måde er stolt af, jeg fortyder det så inderigt. Jeg ved ikke havde jeg skal gøre, og har brug for jeres hjælp og støtte. Jeg har læst lidt på siden, og der er faktisk overrasknede mange muslimske piger der ikke er jomfru. Hvordan undgår i at ikke at fortælle jeres forældre det, og hvor gamle var i da i mistet jeres mødom første gang. Jeg er kun 15 år, og har lavet mit livsfejltagelse.
Enit

Enit

415 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
En mødom er ikke sådan en ting der sidder noget sted, eller som man kun mister hvis man bløder, men mere en "åndelig"  ting man mister når man har haft sex. Det er overhovedet heller ikke sikkert at det bløder første gang man har sex. Jeg blødte for eksempel overhovedet ikke. En ting du kan trøste dig med er at INGEN kan se på dig at du har haft sex, hverken din familie eller venner. Der er ingenting, der er ændret ved dig, og ingen kan opdage det bare sådan tilfældigt. Jeg synes du skal tjekke denne her hjemmeside: http://www.etniskung.dk/ Der står også noget om mødommen og du kan ringe anonymt hvis der er noget du er bekymret over. Se bl.a. her: http://www.etniskung.dk/For-unge/Moedom/Typiske-spoergsmaal-og-svar/
contrast

contrast

1688 indlæg
 • Skrevet
Udover det Enit siger, så synes jeg det lyder lidt som om han havde sex med dig under et blackout? Hvis du ikke rigtig kan huske noget, men at du har haft mistanke om at han har gjort noget med dig (udover det med blodet, for det kan godt bare være mens) så tænker jeg mere hen i retning af om du er blevet seksuelt krænket?
Danial

Danial

22 indlæg
 • Skrevet
Hvis du føler at han har gjort det mod din vilje, så er det voldtægt. Så skal du melde ham for det.
almillx

almillx

2 indlæg
 • Skrevet
Så er der også den ting at hvis hun melder ham finder hendes familie ud af det ://
sweetyz

sweetyz

41 indlæg
 • Skrevet
Hej til dig :) du skriver du er 15 år, og når man er 15 år har man ret til at lave en aftale hos lægen, uden dine forældre ved der. Lægen har tavshedspligt. Det eneste du skal huske er at du ved aftalen fortæller sekeratær og senere lægen, at du ikke ønsker dine forældre skal vide noget. Lægen kan se om din mødom er væk, og lægen kan også hjælpe dig, hvis du har behov for at få syet mødommen sammen igen. Du skal ikke skamme dig, men tværtimod sig til dig selv, at du ikke kunne gøre fra eller til, i den situation du var i. Du er ung, og verden afprøves, fejlen her er kun på den dreng der overskred dine grænser. Knus herfra
Enit

Enit

415 indlæg
Det er simpelthen noget vås alt det du skriver. 
1: lægen har ikke samme tavshedspligt hos børn som hos voksne over 18. Hvis man er under 18 og lægen synes der er en alvorlig problemstilling og vurderer at den unge ikke kan klare det selv har han/hun pligt til at underrette forældrene eller nogen andre der kan hjælpe med problemet. Dog tror jeg at de fleste læger er forstående overfor ønsket om tavshed når det er etniske unge. 
2: Lægen kan normalt ikke bedømme om man har haft sex ved at kigge dernede. 

Jeg synes det lyder som om du også hr brug for at læse det link jeg har postet tidligere :) 
alexpingvin

alexpingvin

483 indlæg
Nu læser jeg selv til læge og har arbejdet på gynækologisk afdeling, og man kan godt se om piger har dyrket sex eller ej, ved en gynækologisk undersøgelse Dog er det noget forfærdeligt vås at man kan syes sammen så det ligner man aldrig har haft sex.
alexpingvin

alexpingvin

483 indlæg
Nu læser jeg selv til læge og har arbejdet på gynækologisk afdeling, og man kan godt se om piger har dyrket sex eller ej, ved en gynækologisk undersøgelse Dog er det noget forfærdeligt vås at man kan syes sammen så det ligner man aldrig har haft sex.
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
Mødommen er altså et fysisk stykke hud og kan derfor ses ved en gynekologisk undersøgelse (eller ikke ses hvis man har haft sex) Ville bare lige klare det op.