1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Når ens partner spørg hvad man tænder på og hva...

Når ens partner spørg hvad man tænder på og hvad man kan lide seksuelt??

Ceciliejc

Ceciliejc

2 indlæg
  • Skrevet
Hej jeg er meget i tvivl om hvordan jeg skal sætte ord på hvad jeg tænder på og hvad jeg kan lide under sex. Så jeg tænker om i har nogle råd til hvordan jeg kan blive bedre til at sætte ord på mine lyster og hvad der egentlig tænder mig. Ved ikke om det er noget der er galt med mig... har en fast partner og vi dyrker sex som normalt. Problemet er dog at jeg ikke er god til at give udtryk for hvad jeg har lyst til seksuelt og hvad der tænder mig over for min kæreste. Og det er vigtigt at der siges at det ikke har noget med ham at gøre Håber i kan hjælpe mig. Xoxo
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
  • Skrevet
Hvis du har svært ved at sige det, så måske det hjælper at skrive det. Enten som en besked, eller på et stykke godt, gammeldags papir. Hvis du skriver det, så kan du formulere det helt rigtigt, inden du evt siger noget. Du kunne også give ham små hints når i dyrker sex. "Det kunne være frækt hvis du lige gjorde sådan" eller "Skal vi kke lige prøve det her". Evt selv tage styringen lidt. Styre løjerne i den retning, du har lyst til.
Misskalla

Misskalla

53 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Prøv at tænk over det når i har sex og hvis han så gør noget der tænder dig, kan du med det samme sige "det her tænder mig" så kan i måske hjælpes ad med at finde frem til hvad der mere tænder dig.