1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Nogen der har en kæreste med en lille en?

Nogen der har en kæreste med en lille en?

FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
  • Skrevet
Hej alle. Jeg har været sammen med min skønne mand i over 2år og har siden start, altid tænkt at den var bette. Vi har målt den i stiv og der er den gennemsnitlig 13-15cm (kan ikke huske præcise mål). Men den ser stadig lille ud og når den er slap, så er den så lille, at den ikke kan hænge. Men den stritter. Han er heller ikke særlig dygtig med den. Kan ikke altid mærke ham. (Måske er min skede bare slap?) og han kommer hurtigt. Vi har været til sexolog og lavede alle de fine tricks. Men intet virker. Han er rigtig dygtig - den bedste jeg har haft til oral! Der kan han få mig, til at "skrige" som jeg også så gerne vil, imens hans penis er i mig. Jeg læste lige en artikel på woman, med en der lever med en mand der er dårlig i sengen. Den eneste forskel på hende og mig, er at jeg har taget snakken med min mand om det og det har hun ikke. Men er der andre i samme situation, som mig???
gitte345

gitte345

335 indlæg
  • Skrevet
Jo, men det er et kæmpe tabu.
Sukkermuss

Sukkermuss

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ked af på din vegne når det plager dig som det gør. Min eks havde også en lille(har aldrig målt) men udover det havde vi heller ikke et godt forhold eller sexliv, så havde svært ved ikke at fantasere om andre. Nu har jeg verden dejligste og sødeste kæreste og så har han en dejlig store en, som bare gøre underværker. Så det kan ikke blive bedre. Tænker at du skal gøre op med dig selv om det er noget du kan leve med, for større bliver den jo ikke.
dorlor

dorlor

74 indlæg
  • Skrevet
Ja, jeg har prøvet det... for os blev løsningen, at han brugte et fatboy penis sleeve, for jeg kunne ærligt talt ikke mærke ham ellers. Men det fungerede fint med sleevet , han kunne føle mere med det, grundet at det er nubret indevendigt, og ja... jeg kunne i det hele taget mærke noget :)
Vejletøsen

Vejletøsen

50 indlæg
  • Skrevet
Har været kærester med én (også 13 cm ca). og i starten tænkte jeg ikk på at det var så vigtigt.. Men efterhånden fandt jeg ud af at jeg ikk rigtigt kunne mærke noget, og så endte jeg med at ikk havde vildt sexlyst med ham.. For 3 år siden sluttede vores forhold (Selvfølgelig ikk på grund af det der), og jeg har nu været sammen med en i et år, og han har en dejlig stor en, og vi har helt fantaktisk sexliv... Så ja, tænk over om du kan holde det ud i lang tid.