1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Ofte sex men aldrig orgasme!

Ofte sex men aldrig orgasme!

Vejletøsen

Vejletøsen

85 indlæg
  • Skrevet
Jeg har været sammen med flere og er nu i et forhold med en fantaktisk fyr, og vi har utroligt godt sexliv sammen og vi er meget tændte på hinanden hele tiden. Men én ting går mig på. Jeg har aldrig nogensinde fået orgasme under sex.... Seriøst, hvordan...? :( Jeg er 27 år. Vi har prøvet flere forskellige stillinger og han har rørt mig osv, men stadig ikk...
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
  • Skrevet
Jeg har også ses med flere, og jeg kan ikke få skede orgasme. Altså komme oppe i fissen. Jeg kan kun få klitoris orgasme, hvis fyren slikker mig længe nok og ordenligt. Jeg har ingen problemer med at få klitorisorgasme selv når jeg onanerer. Så måske du skulle prøve at onanere, hvor du bruger fingrene til at stimulere dit g-punkt, eller købe noget legetøj der gør? Men du skal vide du ikke er den eneste der ikke kan få skedeorgasme! Har dog hørt at sådan noget godt kan komme med alderen.
Soedejohn

Soedejohn

4 indlæg
  • Skrevet
Du skal bare finde en mand der tager sig god tid så får du også orgasme
culpa

culpa

561 indlæg
Så simpelt er det ikke med kvinder. Det kommer an på hvordan kroppen er, nogle er disponerede for at kunne få orgasme let, mens andre næsten ikke kan, uagtet af hvor meget tid man bruger på det. For eksempel er afstanden mellem klitoris og skede en faktor ift. hvor let en kvinde får orgasme, ligesom størrelsen af klitoris også er en faktor.
Noora123

Noora123

43 indlæg
  • Skrevet
Kender det godt selv.... Kan heller ikke få orgasme under sex med min kæreste men det hjælper lidt når jeg rør ved klitoris
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
  • Skrevet
Så vidt jeg har forstået er der mange kvinder som ikke kan få orgasme under sex, selv har jeg kun været tæt på og har kun fået skede orgasme en gang hvor min kæreste både stimulerede klitoris og g-punktet med fingrende (Det tager tid, han skal være tålmodig). Jeg kan rimelig ofte få klitoris orgasme, især selv, prøv at ligge og stimulere din egen klitoris, måske imens du fantasere om noget frækt eller ser porno hvis du er til det. Jeg har også læst at det kan hjælpe hvis man husker at lave sine knibeøvelser, jeg tror efterhånden at det er det jeg mangler.