1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Orgasme af analsex?

Orgasme af analsex?

Amanda-Maria

Amanda-Maria

114 indlæg
  • Skrevet

Jeg ville høre om nogle ved hvordan man kan få orgasme ved analsex. Jeg har hørt man kan men har aldrig selv prøvet det og ville virkelig gerne. Jeg dater en fyr som er ret vild med analsex, og jeg syntes også det er rigitg frækt og føles godt, men jeg vil jo også gerne komme, og så skal pikken altså ikke ind andre steder når den lige har været i numsen på mig, det syntes jeg er uhygiejnisk.

Håber at nogle vil dele deres erfaring med mig og give nogle tips.

Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet

Brug dog kondom til analsex, både fordi det er virkelig uhygiejnisk at gøre det uden kondom for hans urinveje og fordi du så bare kan tage kondomet af og fortsætte med almindelig sex.

Til dit spørgsmål så har jeg aldrig selv prøvet at få en orgasme af det og jeg har heller aldrig hørt om nogen der har. Det udelukker selvfølgelig ikke at det kan ske, men jeg tror det er meget sjældent. 

kolding_girl

kolding_girl

99 indlæg
  • Skrevet

Vil sige jeg kommer på en anden måde, når min kæreste knepper mig i det forbudte hul.

Ved ikke om man kan kalde det en orgasme, det føles anderledes end når jeg for virginal orgasme. 

Tror årsagen er, at jeg bliver utrolig tændt, når min kæreste tager mig i mit forbudte hul, fordi jeg føler det er lidt uartig at blive taget i det forbudte hul, og derved føler jeg for rysten den pæne pige af mig, som jeg er udadtil.

Tip, prøv evt, at bruge en dildo samtidig mens din kæreste knepper dig analt, det gør jeg nogle gange, og det er helt vildt lækkert og frækt at være fyldt ud i begge huller på en gang. Alternativ, så kan jeg varmt anbefale denne her:

http://www.sinful.dk/porator-erektionsring-og-analstimulator

så kan din kæreste kneppe dig i begge huller på en gang. Synes selv det er helt vildt lækkert, når min kæreste knepper mig ved hjælp af vores porator.

Alternativ kan du som Enitsrik siger få din kæreste til at bruge kondom, når han knepper dig analt, da det jo giver ham muligheden for at skifte til virginal eller oralsex senere. Vi bruger selv kondom i forbindelse med analsex, når det er planen at min kæreste skifter rundt mellem mine huller. 

Zasies

Zasies

11 indlæg
  • Skrevet

Jeg har kun oplevet at få orgasme i forbindelse med analsex, når min kæreste samtidig har masseret klitoris :) Det føles til gengæld helt fantastisk!

kolding_girl

kolding_girl

99 indlæg

Helt enig :)

Det er vidunderligt, når kæresten begynder at kæle for ens klitoris, mens han har fyldt en ud bagi.

Når kæresten giver mig sådan en tur, så kan jeg få så kraftig en orgasme at min kæreste bliver nød til at gribe mig, fordi jeg føler mine ben forsvinder under mig.

Amanda-Maria

Amanda-Maria

114 indlæg
  • Skrevet

Tak for svarene, de er virkelig gode.

Vi bruger selvfølgelig kondom endnu både for hans urinrørs skyld og så fordi vi ikke er blevet tjekket endnu - lidt nyt forhold endnu nemligt. Tror da jeg skal ud og kigge lidt på nogle vibratore så.

kolding_girl

kolding_girl

99 indlæg

Glad for du kan bruge dem.

Hvis du vil kikke på sexlegetøj, så gør det evt. sammen enten ved at i tager i en sexbutik sammen, eller derhjemme foran skærmen.

Det er faktisk mega frækt at sidde og kikke på sexlegetøj sammen, og så aftalt at I hver må vælge 1-3 produkter afhængig af hvad jeres økonomi tillader. Hvis I køber mere end et, så skiftes til at vælge et stykke sexlegetøj, på den måde lære I faktisk en del om hvad der tænder hinanden, og lad værd med at kritisere hinanden valg.

Da min kæreste og jeg begyndte at købe sexlegetøj sammen gjorde vi det, at vi sad nøgne foran computeren, hvor jeg sad på min kæreste, så han kunne have pikken op i mig. Så var det mig, der styrede musen, og han guidede mig hen til det sexlegetøj han gerne vil se. På den måde havde han hænderne fri til at kæle for min klitoris eller mine bryster, mens vi kikkede på sexlegetøj. 

Hvis din kæreste er god til at snakke frækt, så bed ham fortælle dig, hvad han vil gøre ved dig med det stykke sexlegetøj som i sidder og kikke på på skærmen, mens han kæler for din klitoris eller bryster. Det er vildt frækt.

Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
  • Skrevet

Min X fik de vildeste orgasmer når jeg tog hende analt. Stimulerede jeg samtidig hendes klit, endte det med garanti med en sprøjteorgasme.

vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet

Jeg får stortset altid orgasme når jeg har analsex. Jeg har hørt at man ikke kan få det, men det får jeg altså! Jeg skal nærmest bare røre med et enkelt touch min klitoris, så kommer jeg. Normalt har jeg virkelig virkelig svært ved at komme under alm. sex. Men under analt, der kommer jeg med garanti. Underligt ikke? 

kolding_girl

kolding_girl

99 indlæg

Kan det være du har det ligesom mig, at du bliver tændt psykologisk af det er lidt forbudt, når du bliver taget i det forbudte hul fordi det er uartigt?

Jeg kommer nemlig også hurtig og kraftig når jeg bliver taget bagi.

Som skrevet tidligere, så føles orgasmen anderledes, når jeg kommer via analsex, er det også sådan ved dig?