1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. P-piller eller minipiller?

P-piller eller minipiller?

Die Schnecke

Die Schnecke

26 indlæg
  • Skrevet
Hej piger. Da jeg har været sammen med min kæreste i 3 måneder nu, synes vi begge, at det er på tide, at vi finder en anden form for prævention end kondom. :) Jeg er bare så forvirret - jeg aner ikke, om jeg skal vælge p-piller eller minipiller. Må indrømme, at det er minipillerne, der tiltaler mig mest (selvom man skal tage dem meget præcist), da det lyder til, at der er mange bivirkninger ved p-piller (migræne, nedsat sexlyst, kvalme, vægtøgning, blodpropper, akne osv.). Hvad har I af erfaringer med p-piller/minipiller? Er der et bestemt mærke p-piller, som I kan anbefale, der ikke har givet jer nogen bivirkninger? På forhånd tak :)
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
Du kan jo ikke tage efter hvilke bivikninger vi har fået :) Det er jo så forskelligt fra person til person. Nogle får virkelig mange bivirkninger ved p-piller, andre får mange ved minipiller, og nogle får slet ingen. Du ved ikke hvilken gruppe du er i før du prøver der. Tag i stedet til lægen og snak med ham/hende, så i i samarbejde kan finde ud af hvad der passer bedst til jer dig.
summer-love

summer-love

181 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil også anbefale at tale med lægen:) Der er fordele og ulemper ved begge... - For mit vedkommende var minipillerne ikke en succes - jeg havde kronisk blødning - der kunne være 2 dage uden, men så begyndte det igen:/ Så jeg har brug for Østrogen-indholdet til at styre blødningen - til gengæld fik jeg humørsvingninger og nedsat sexlyst af det... Men ville altid vælge p-pillerne frem for minipillerne... Og du kan jo altid prøve en af delene - fungerer det ikke, så stopper du jo bare:) Begge dele er okay i pris - så det er da et forsøg værd... Minipillerne ligger gerne omkring de 70,- og p-pillerne omkring de 40,- (arbejder på apotek, og det er nogenlunde standardpris) :)
julie1

julie1

1 indlæg
  • Skrevet
jeg er på minipillerne, og de har været en stor succe for mig ihvertfald. jeg falgte dem primært fordi lægen anbefalede mig dem da der var mindre risiko for blodpropper. jeg har næsten ikke haft mens mens jeg var på dem, det kan man jo selv bestemme om det er en fordel eller en ulempe :)